×
Contact E-mail

Chemical Engineer IAZI

Ga jij ook voor maximaal meer?

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. We ondersteunen hen met onze unieke diensten en de nieuwste technologieën, waarbij we expertise, innovatie en verregaande digitalisering inzetten als tools om voorop te lopen. Nu en in de toekomst. En altijd samen met onze klanten en leveranciers. Elke dag weer zó performen dat ánderen er beter door worden, dat is onze missie. We analyseren en optimaliseren om het resultaat van onze klanten te maximaliseren, zodat ze hun voorsprong kunnen behouden. Daarmee zijn we dé toonaangevende technologie partner die het maximale uit elke fabriek en plant haalt in termen van prestaties én rendement.   

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Chemical Engineer IAZI

Jouw uitdaging

Een bijdrage leveren aan de klimaatneutrale industrie van de toekomst, dát doe je als procestechnoloog bij de biologische afvalwaterzuivering IAZI.

De IAZI zorgt voor de afvoer van al het water van de Chemelot site naar de waterzuivering in Stein, waar het na zuivering op een zijtak van de Maas geloosd wordt.

Jij zorgt ervoor dat korte en middellange problemen in de afvalwaterzuivering opgelost worden en dat het proces steeds weer geoptimaliseerd wordt. Je doet dit door de inbreng van jouw grondige  technologische kennis van het proces en van oplossingstrategieën door middel van troubleshooting, het uitvoeren van feasibility studies en opstellen van scopes voor  van projecten.

Hoe ga jij bijdragen

 • Je definieert zelfstandig praktisch gerichte onderzoeksprogramma’s en brengt die tot uitvoering;
 • Je voert studies uit en draagt verbetervoorstellen aan ter optimalisatie van het proces;
 • Je maakt een goede inschatting van de benodigde resources, doorlooptijd en haalbaarheid van de uit te voeren activiteiten;
 • Je draagt bij aan de scope, de engineering en de uitvoering van projecten door middel van het inbrengen van specifieke technologische en chemische expertise;
 • Je werkt volgens de geldende veiligheidsrichtlijnen;
 • Je bent in staat gegevens te ordenen, te interpreteren en kritisch te beoordelen om tot juiste conclusies/verbeter voorstellen te komen en deze te verdedigen;
 • Je bent in staat zelfstandig werk uit te voeren en structuur te brengen in een verzameling opdrachten en weet prioriteiten te stellen;
 • Je weet je rapportages op de duidelijke, bondige manier te verwoorden, gericht op het doel ervan en de ontvanger;
 • Je benadert gemakkelijk anderen (intern en extern) voor overleg en informatie en weet in breder verband de Chemelot/IAZI belangen toe te lichten.

Jouw ideale achtergrond

 • Een afgeronde WO/HBO-opleiding Chemical Engineering of vergelijkbaar;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de chemische industrie als Chemisch technoloog of vergelijkbaar;
 • Ervaring met zuiveringstechnologie is een pre.

Jouw reactie

Als je voldoet aan het hierboven beschreven profiel en je bent geïnteresseerd in deze functie reageer dan via de sollicitatiebutton.

Wil je vooraf meer informatie over deze interessante functie, neem dan contact op met Karin Meeuwsen, Skill Pool Manager Plant Strategy op tel.: 06-30545730 of met Paul van de Ven, HR business partner BU T&I, tel.: 06-22294299.

Jouw Beloning

Als je bij Sitech werkt, krijg je niet alleen een goed salaris. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij goed in je vel zit, blijft ontwikkelen en nog lang met plezier naar je werk komt. Dus als je kiest voor Sitech, reken dan op één van de beste arbeidsvoorwaarden uit de regio.

 • Geen 12, maar 14 maanden salaris (min. € 3.647,- en max. €  5.143,-; een positieve afwijking van het genoemde salarismaximum is mogelijk indien de aanwezige kennis en ervaring dat vraagt en onderbouwd. Extra maand in mei én in november;
 • Persoonlijk budget ter waarde van 13 dagen; Hierbij kies je zelf of je het laat uitbetalen of dat je er extra verlof van koopt;
 • Veel oog voor vitaliteit, groei en (persoonlijke) ontwikkeling; Wij zijn aangesloten bij GoodHabitz & ODS (Ontspanning Door Sport). Hierdoor blijf jij vitaal en fit, door een combinatie van activiteiten en adviezen op het gebied van beweging, ontspanning, voeding en mindset.

Daarnaast ontvang je conform de CAO van Sitech Services een marktconform basissalaris, aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling (gemiddeld 4% en maximaal 6%). We hebben een goede verlofregeling met de mogelijkheid tot het aankopen van extra vrije dagen, een collectieve ziektekostenverzekering, een marktconforme pensioenregeling, een prima studiekostenregeling om je verder te ontwikkelen én een verhuisregeling voor mensen woonachtig buiten de regio. Daarnaast zijn we een stabiele organisatie en zijn mensen gemiddeld 15 jaar bij ons in dienst. Zoals je ziet werken onze collega’s graag bij Sitech en is de uitstroom erg laag.

Maximize with us

Deel deze pagina