×
Contact

Civil Engineer

Ga jij ook voor maximaal meer?

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. We ondersteunen hen met onze unieke diensten en de nieuwste technologieën, waarbij we expertise, innovatie en verregaande digitalisering inzetten als tools om voorop te lopen. Nu en in de toekomst. En altijd samen met onze klanten en leveranciers. Elke dag weer zó performen dat ánderen er beter door worden, dat is onze missie. We analyseren en optimaliseren om het resultaat van onze klanten te maximaliseren, zodat ze hun voorsprong kunnen behouden. Daarmee zijn we dé toonaangevende technologie partner die het maximale uit elke fabriek en plant haalt in termen van prestaties én rendement.   

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Civil Engineer

Jouw uitdaging

De Civil Engineer bepaalt welk onderhoud noodzakelijk is om de integriteit van civiele assets te borgen. Dit doet hij/zij aan de hand van inspecties en meerjarenplannen. De Civil Engineer bepaalt de scope of technische opdrachtstelling binnen diverse projecten zowel bij nieuwbouw en bij installatieverbeteringen. Hiervoor maakt hij/zij gebruik van de laatste ontwikkelingen en innovaties.

Hoe ga jij bijdragen

 • Jij maakt de meerjarenplannen om de civieltechnische integriteit te borgen tegen de meest optimale kosten;
 • Jij maakt professionele en accurate projectscopes voor civieltechnische werkzaamheden;
 • Jij zoekt en denkt mee aan praktische oplossingen, maar doet geen concessies aan de integriteit van civieltechnische voorzieningen en de veiligheid;
 • Jij hebt belangstelling voor nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied en kunt deze vertalen naar toepassingen voor onze klanten;
 • Jij hebt actuele kennis van het bouwbesluit en kunt deze toepassen in een chemische omgeving;
 • Jij bent op de hoogte van veranderingen in wetgeving en normen, past deze toe  en zorgt dat deze bekend zijn bij relevante onderdelen van Plants & Sitech;
 • Jij bent kritisch op de manier van werken en geeft aan waar verbeteringen doorgevoerd kunnen worden op constructieve wijze.

Jouw ideale achtergrond

 • Jij hebt een afgeronde hbo opleiding met voorkeur in een civieltechnische/bouwkundige afstudeerrichting;
 • Jij hebt bij voorkeur een netwerk op de Chemelot site;
 • Jij hebt aantoonbare kennis van het bouwbesluit;
 • Jij hebt een aantal jaren ervaring in het bouwen en onderhouden van civiel technische voorzieningen met voorkeur in de chemische industrie.

Wat zijn jouw sterke eigenschappen

 • Jij hebt plezier in het samenwerken met anderen en jouw mondelinge en schriftelijke communicatie is duidelijk;
 • Jij kunt snel en pragmatisch handelen als het nodig is, maar ook een lange termijn plan maken;
 • Probleemanalyse, oordeelsvorming en vasthoudendheid zijn enkele van jouw sterke competenties;
 • Jij bent resultaat- en oplossingsgericht.

Jouw reactie

Als je voldoet aan het hierboven beschreven profiel en je bent geïnteresseerd in deze functie reageer dan via de sollicitatiebutton.

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met Maurice Beltgens, Business Partner Talent Acquisition, Engagement & Development, Tel: 06 229 32 579, of Nico Spronk, Skill Pool Manager Integrity, Tel: 06-30370615 of Joep Lemmens, Senior Civil Engineer, Tel: 06-53297494 voor vragen over de inhoud van de functie.

Jouw Beloning

Als je bij Sitech werkt, krijg je niet alleen een goed salaris. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij goed in je vel zit, blijft ontwikkelen en nog lang met plezier naar je werk komt. Dus als je kiest voor Sitech, reken dan op één van de beste arbeidsvoorwaarden uit de regio.

 • Geen 12, maar 14 maanden salaris (min € 4.115,- en maximaal  € 5.912,-); Extra maand in mei én in november
 • Persoonlijk budget ter waarde van 13 dagen; Hierbij kies je zelf of je het laat uitbetalen of dat je er extra verlof van koopt
   
 • Veel oog voor vitaliteit, groei en (persoonlijke) ontwikkeling; Wij zijn aangesloten bij GoodHabitz & ODS (Ontspanning Door Sport). Hierdoor blijf jij vitaal en fit, door een combinatie van activiteiten en adviezen op het gebied van beweging, ontspanning, voeding en mindset.

Daarnaast ontvang je conform de CAO van Sitech Services een marktconform basissalaris, aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling (gemiddeld 4% en maximaal 6%). We hebben een goede verlofregeling met de mogelijkheid tot het aankopen van extra vrije dagen, een collectieve ziektekostenverzekering, een marktconforme pensioenregeling, een prima studiekostenregeling om je verder te ontwikkelen én een verhuisregeling voor mensen woonachtig buiten de regio. Daarnaast zijn we een stabiele organisatie en zijn mensen gemiddeld 15 jaar bij ons in dienst. Zoals je ziet werken onze collega’s graag bij Sitech en is de uitstroom erg laag.

   

Maximize with us

Deel deze pagina