×
Contact

Construction Supervisor

Ga jij ook voor maximaal meer?

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. We ondersteunen hen met onze unieke diensten en de nieuwste technologieën, waarbij we expertise, innovatie en verregaande digitalisering inzetten als tools om voorop te lopen. Nu en in de toekomst. En altijd samen met onze klanten en leveranciers. Elke dag weer zó performen dat ánderen er beter door worden, dat is onze missie. We analyseren en optimaliseren om het resultaat van onze klanten te maximaliseren, zodat ze hun voorsprong kunnen behouden. Daarmee zijn we dé toonaangevende technologie partner die het maximale uit elke fabriek en plant haalt in termen van prestaties én rendement.   

De Business Unit Projects werkt in dienst van de klanten op de site en specifiek bij het uitvoeren van projectmatige Engineering projecten en het begeleiden van Turn Arounds. De Discipline Engineer ondersteunt de Project Managers bij de scoping en uitvoering van studies en projecten. Hierbij wordt zo efficiënt mogelijk kennis en kunde toegepast, zodat er een optimale beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de plants gewaarborgd wordt.

Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar een:

Construction Supervisor

Jouw uitdaging

Als Construction Supervisor ben je als lid van het projectteam verantwoordelijk voor de overall coördinatie van de projectuitvoering en zie je toe op een goede uitvoering van de werkzaamheden van betrokkene partijen.  Je bent een echte teamspeler die in staat is om in verschillende teams te acteren, iemand die begrijpt wat klanten beweegt en waar kansen liggen. Als Construction Supervisor wordt van je verwacht dat je scherpte brengt en verbeteringen initieert.

Hoe ga jij bijdragen

Als Construction Supervisor ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van de bestaande performance. Je draagt hiermee bij aan het maximaliseren van de voorsprong van onze klanten.

Denk hierbij aan:

 • Het uitvoeren van constructability studies tijdens de engineeringsfase van een project
 • Het toezien op o.a. de veiligheidsaspecten bij de uitvoering en het naleven van interne- en externe wet en regelgeving
 • Toetsing en het maken van voorstellen tot verbeteringen rondom contract compliance in alle faseringen van het samenwerkingsproces
 • Samen met IR firma optimaliseren/evalueren bestaande werkmethodieken
 • Toepassen innovaties; nieuwe technieken
 • Het aantal projecten dat je begeleidt ligt – afhankelijk van ervaring – tussen de 1 en 15 met een impact van max. 15 miljoen EUR.

Jouw ideale achtergrond

Om als Construction Supervisor succesvol te zijn moet jij de capaciteit hebben om jouw technische kennis op een innovatieve en vooruitstrevende manier in te zetten.

 • HBO+ technische achtergrond (W / I/PB, E)
 • Je hebt ruime ervaring waarvan minimaal >5 jaar relevante werkervaring binnen de proces industrie.
 • Je straalt uit dat veiligheid topprioriteit is in alles wat je doet
 • Belangrijke competenties zijn klantgerichtheid, mensgericht leiderschap en een proactieve en pragmatische / oplossingsgerichte houding
 • Je bent in staat om over je eigen discipline heen te kijken  en met behoud van de verschillende belangen de juiste afwegingen en overwegingen te maken
 • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid

Naast bovengenoemde eisen zijn wij vooral ook opzoek naar de persoon met de juiste mindset en werkhouding. Jij bent iemand die aanpakt en die makkelijk schakelt tussen verschillende werkzaamheden. Iemand die alle interne- en externe belangen weet samen te brengen en zorgdraagt voor een goede coördinatie van de uitvoering van (meerdere) projecten. Jij ziet kansen en creëert mogelijkheden. Vanuit jouw expertise gebied begrijp je de moeilijkheden in de uitvoering. Vanuit je persoonlijkheid zet je die moeilijkheden om in mogelijkheden en zorg je ervoor dat de juiste partijen op het juiste moment in het project samengebracht worden om te komen tot een goede uitvoering van het project.

Jouw reactie

Als je voldoet aan het hierboven beschreven profiel en je bent geïnteresseerd in deze functie reageer dan via de sollicitatiebutton. Aan deze vacature is geen sluitingsdatum gekoppeld, we werven net zo lang totdat we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Wil je meer inhoudelijke informatie over deze vacature neem dan contact op met Ton Verreck, BU-Manager Projects and Turnarounds, tel: +31(0)6 13070910 . Is je interesse gewekt dan kun je contact opnemen met Marjolein Beckers, Recruiter, Tel: 06 825 08 902.

Jouw Beloning

Je ontvangt een uitstekend jaarsalaris van 14 maanden aangevuld met een bonustargetregeling conform de CAO van Sitech Services BV, flexibele werktijden, een collectieve ziektekostenverzekering, een marktconforme pensioenregeling.

Maximize with us

Do you want to learn how to maximize with Sitech?

Discover our Internships

For questions contact Josien Starink

josien.starink@sitech.nl     +31 (0)46 476 60 66

Deel deze pagina