×
Contact E-mail

Documentor

Ga jij ook voor maximaal meer?

Ben jij graag in control? Wil jij ervoor zorgen dat alles klopt en hou je ervan om dat zo overzichtelijk mogelijk in beeld te brengen? Dan is dit de juiste vacature voor jou!

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. We ondersteunen hen met onze unieke diensten en de nieuwste technologieën, waarbij we expertise, innovatie en verregaande digitalisering inzetten als tools om voorop te lopen. Nu en in de toekomst. En altijd samen met onze klanten en leveranciers. Elke dag weer zó performen dat ánderen er beter door worden, dat is onze missie. We analyseren en optimaliseren om het resultaat van onze klanten te maximaliseren, zodat ze hun voorsprong kunnen behouden. Daarmee zijn we dé toonaangevende technologie partner die het maximale uit elke fabriek en plant haalt in termen van prestaties én rendement.

Voor de Business Unit Plant Information zoeken wij een:

Documentor

Jouw uitdaging

Plant Information is een specialistische afdeling (in totaal 18 medewerkers) binnen de business unit Maintenance. De afdeling vormt een belangrijke schakel tussen Sitech en onze klanten.

Als onderdeel van de BU Maintenance is de afdeling verantwoordelijk voor de begeleiding van wijzigingen in de plant en het wijzigen, beheren en archiveren van technische plant documentatie en -informatie. Plant Information levert haar diensten aan de eigen Sitech organisatie en aan haar klanten. Medewerkers vervullen operationele taken die - met een steeds digitaler karakter - bijdragen aan het doel van de functie.

Hoe ga jij bijdragen

 • Jij bent verantwoordelijk voor het aanmaken, wijzigen, controleren, archiveren en verwijderen van documentatie conform de geldende voorschriften en/of (inter)nationale normen. In deze rol zal het zwaartepunt liggen op het wijzigen en beheren van zogenoemde must-documentatie op elektrotechnisch- en instrumentatievlak;
 • Je maakt gebruikers en indieners bewust van de eisen waaraan documentatie dient te voldoen en geeft een terugkoppeling indien hieraan niet voldaan wordt;
 • Je maakt rapportages en overzichtslijsten ter ondersteuning van projecten en t.b.v. een correcte upload van grote hoeveelheden bestanden/data in het  Data Management Systeem;
 • Je stelt, afhankelijk van de klantwensen, de juiste prioriteiten en maakt een planning van je werkzaamheden om de opdrachtgever een realistisch beeld van de oplevertermijn te kunnen geven.

Jouw ideale achtergrond

 • Jij hebt minimaal een MBO niveau 4 opleiding afgerond.
 • Jij hebt ervaring op het gebied van E/I.
 • Jij hebt ervaring met het werken in AutoCad en SmartInstrumentation
 • Ervaring met diverse systemen zoals Elcad en OpenText is een pré.
 • Jij hebt interesse in (het werken in) de chemische industrie

Wat zijn jouw sterke eigenschappen:

 • Jij werkt nauwkeurig, altijd!
 • Jij kunt opdrachten zelfstandig uitvoeren, plannen en bewaken;
 • Jij bent iemand die altijd op zoek is naar verbeteringen in bestaande processen;
 • Jij bent in staat om een logica te begrijpen en verbanden te zien om deze vervolgens zelf toe te passen;
 • Jij bent een teamplayer.

Jouw reactie

Heb je interesse in deze vacature, reageer dan via de sollicitatiebutton en laat je cv achter met een motivatie. Wil je graag nog meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marjolein Beckers, Recruiter, tel: +31 – (0)6 825 08 902.

Jouw Beloning

Als je bij Sitech werkt, krijg je niet alleen een goed salaris. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij goed in je vel zit, blijft ontwikkelen en nog lang met plezier naar je werk komt. Dus als je kiest voor Sitech, reken dan op één van de beste arbeidsvoorwaarden uit de regio.

 • Geen 12, maar 14 maanden salaris; (minimaal 2.955 en maximaal 3.491); Extra maand in mei én in november
 • Persoonlijk budget ter waarde van 13 dagen; Hierbij kies je zelf of je het laat uitbetalen of dat je er extra verlof van koopt
 • Veel oog voor vitaliteit, groei en (persoonlijke) ontwikkeling; Wij zijn aangesloten bij GoodHabitz & ODS (Ontspanning Door Sport). Hierdoor blijf jij vitaal en fit, door een combinatie van activiteiten en adviezen op het gebied van beweging, ontspanning, voeding en mindset.

Daarnaast ontvang je conform de CAO van Sitech Services een marktconform basissalaris, aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling (gemiddeld 4% en maximaal 6%). We hebben een goede verlofregeling met de mogelijkheid tot het aankopen van extra vrije dagen, een collectieve ziektekostenverzekering, een marktconforme pensioenregeling, een prima studiekostenregeling om je verder te ontwikkelen én een verhuisregeling voor mensen woonachtig buiten de regio. Daarnaast zijn we een stabiele organisatie en zijn mensen gemiddeld 15 jaar bij ons in dienst. Zoals je ziet werken onze collega’s graag bij Sitech en is de uitstroom erg laag. 

Maximize with us

Deel deze pagina