×
Contact

Inspection Officer

Ga jij ook voor maximaal meer?

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. We ondersteunen hen met onze unieke diensten en de nieuwste technologieën, waarbij we expertise, innovatie en verregaande digitalisering inzetten als tools om voorop te lopen. Nu en in de toekomst. En altijd samen met onze klanten en leveranciers. Elke dag weer zó performen dat ánderen er beter door worden, dat is onze missie. We analyseren en optimaliseren om het resultaat van onze klanten te maximaliseren, zodat ze hun voorsprong kunnen behouden. Daarmee zijn we dé toonaangevende technologie partner die het maximale uit elke fabriek en plant haalt in termen van prestaties én rendement.   

Inspection Officer

Jouw uitdaging

De procesindustrie stelt hoge eisen aan de integriteit en veiligheid van haar installaties. Heb jij ervaring met het uitvoeren van inspecties en wil jij een bijdrage leveren aan de technische integriteit van diverse installaties in de procesindustrie, dan is dit een interessante functie voor jou.
In de Sitech organisatie is de afdeling Inspections opgenomen. Deze afdeling functioneert als IVG (Inspectieafdeling van de Gebruiker) en als professionele inspectie-eenheid op het gebied van drukapparatuur in de nieuwbouw- en gebruiksfase voor Sitech & Plants: Fibrant, AnQore, DSM, OCI Nitrogen, Borealis Plastomers, Arlanxeo, Vynova, Air Liquide en Sitech Park Services.

Hoe ga jij bijdragen

 • Je voert inspecties uit aan drukapparatuur in de nieuwbouwfase en in de gebruiksfase en je rapporteert de bevindingen van de inspecties.
 • Je voert inspecties uit bij reparaties en wijzigingen aan drukapparatuur.
 • Je inspecteert mechanische veiligheidsappendages en flessen voor ademhalingstoestellen en rapporteert de bevindingen.
 • Je beoordeelt materialen en materiaal certificaten van geleverde technische materialen.
 • Je neemt deel aan beoordelingen van fabrikanten of industriële dienstverleners met betrekking tot kwaliteitsborging of productkwaliteit.
 • Je ondersteunt de manufacturing organisatie bij de praktische toepassing van wet-/regelgeving en (inter-)nationale normen.
 • Je begeleidt en coördineert de wettelijk vereiste activiteiten in de richting van de conformiteit beoordelingsinstantie (CBI).

Jouw ideale achtergrond

 • Je hebt een technische Mbo-opleiding;
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in engineering en/of onderhoud en/of inspectie van drukapparatuur;
 • Je hebt naast technische kennis goede communicatieve en redactionele vaardigheden en je kunt omgaan met tegengestelde belangen en deze overbruggen.
 • Natuurlijk ben je ook analytisch en sta je stevig in je schoenen.
 • Je bent in het bezit van een geldig certificaat I&K-2 of IWT/IWI of je bent bereid deze te behalen.
 • Specialisatie op het gebied van ,materiaalkunde, Lastechniek en lasserkwalificaties, niet destructief onderzoek.
 • Je bent iemand die klantgericht, proactief, resultaatgericht en flexibel is en daarbij leergierig en je wilt je graag verder ontwikkelen en/of verdiepen in dit mooie vakgebied.  

Jouw beloning 

Je ontvangt conform de CAO van Sitech Services een marktconform basissalaris aangevuld met een bonus-targetregeling. We hebben minimaal 32 verlofdagen plus de mogelijkheid tot het kopen van extra vrije dagen, een collectieve ziektekostenverzekering, een marktconforme pensioenregeling, een prima studiekostenregeling om je verder te ontwikkelen en een verhuisregeling voor mensen woonachtig buiten de regio.

Jouw reactie

Als je voldoet aan het hierboven beschreven profiel en je bent geïnteresseerd in deze functie reageer dan via de sollicitatiebutton. Deze vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marcel Thijert, BU manager Inspections. Tel: 06 533 36 207

Maximize with us

Meer weten over werken bij Sitech?

Neem contact op met Marjolein Beckers:
vacatures@sitech.nl

Deel deze pagina