×
Contact

Junior Adviseur Milieu

Ga jij ook voor maximaal meer?

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. We ondersteunen hen met onze unieke diensten en de nieuwste technologieën, waarbij we expertise, innovatie en verregaande digitalisering inzetten als tools om voorop te lopen. Nu en in de toekomst. En altijd samen met onze klanten en leveranciers. Elke dag weer zó performen dat ánderen er beter door worden, dat is onze missie. We analyseren en optimaliseren om het resultaat van onze klanten te maximaliseren, zodat ze hun voorsprong kunnen behouden. Daarmee zijn we dé toonaangevende technologie partner die het maximale uit elke fabriek en plant haalt in termen van prestaties én rendement.   

Momenteel zijn wij op  zoek naar een:

Junior Adviseur Milieu

Jouw uitdaging

Het team van Environmental Permitting binnen Sitech Technology en Innovation verzorgt het vergunningaanvraag proces voor projecten op de gehele Chemelot site en ondersteunt klanten bij milieu en veiligheidsvraagstukken. Daarnaast worden in opdracht van Chemelot Site Permit BV, de houder van de koepel Omgevingsvergunning, Wet natuurbescherming vergunning en KernEnergieWet vergunning, een aantal beheerstaken uitgevoerd en adviezen geleverd. De snelle ontwikkelingen van circulaire processen en projecten in het kader van de energietransitie, en de toegenomen maatschappelijke focus op milieuprestaties maken het een uitdagend speelveld.

Hoe ga jij bijdragen

Als Junior Adviseur Milieu werk je samen met collega’s aan het realiseren en in stand houden van milieuvergunningen voor bestaande fabrieken en nieuwe activiteiten op Chemelot. Je stemt af met de klant over de situatie en wensen en denkt ook mee over een pragmatische invulling. Uitzoek en schrijf werk achter het bureau wordt gecombineerd met bezoeken aan de fabriek om de werkelijke situatie te bekijken of een toetsing uit te voeren. Een voordeel van Chemelot: je fietst zo naar de klant, de lijntjes zijn kort! Je maakt deel uit van een team van milieuspecialisten, en ondersteunt hun waar nodig. Hierdoor kun je voor jezelf een goed beeld krijgen hoe je je verder wilt ontwikkelen. Je belangrijkste werkgebieden zijn:

 • Verzamelen van informatie die nodig is voor een vergunningaanvraag en verwerken hiervan;
 • Zorgvuldig verwerken van gegevens in modellen op basis waarvan een advies afgegeven kan worden aan de klant of een rapportage opgesteld kan worden voor het bevoegd gezag (bv op het gebied van geluid of externe veiligheid);
 • Ondersteunen/uitvoeren van praktijkmetingen.

Jouw ideale achtergrond

 • Aantoonbaar HBO+ /Academisch werk -en denkniveau;
 • Een technische opleiding als basis en affiniteit met chemie en milieu;
 • Enkele jaren werkervaring in de procesindustrie of bij een ingenieursbureau, eventuele ervaring op het gebied van milieuvergunningen is helemaal mooi.

Jouw eigenschappen

 • Legt makkelijk contact, bent klantgericht en ondernemend;
 • Houdt ervan om veel ballen tegelijk in de lucht houden en dan toch de details in orde hebben;
 • Bent resultaatgericht en houdt van slim denken (natuurlijk binnen de wet);
 • Beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Passie voor je vak en de ambitie om samen met je collega’s het team verder te laten groeien.

Wat kun je van ons verwachten

 • Je gaat deel uitmaken van een groeiende organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ook de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Komt terecht in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is;
 • Bij ons geldt er meer dan alleen werk. Wij zijn hard bezig aan onze vitality, zowel fysiek als mentaal. Zo zijn er vitality challenges;
 • Wij vinden een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk. Daarom hanteren wij flexibele werktijden;
 • We bieden je een werkplek waar je je snel thuis voelt.

Jouw reactie

Als je voldoet aan het hierboven beschreven profiel en je bent geïnteresseerd in deze functie reageer dan via de sollicitatiebutton.

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met Maurice Beltgens, Business Partner Talent Acquisition, Engagement & Development, Tel: 06 229 32 579, of Anne Lansu, manager Environmental Permitting 06 125 58794 voor vragen over de inhoud van de functie.

Jouw Beloning

Als je bij Sitech werkt, krijg je niet alleen een goed salaris. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij goed in je vel zit, blijft ontwikkelen en nog lang met plezier naar je werk komt. Dus als je kiest voor Sitech, reken dan op één van de beste arbeidsvoorwaarden uit de regio.

 • Geen 12, maar 14 maanden salaris (minimaal 3.647,-en maximaal 4.471,-); Extra maand in mei én in november
 • Persoonlijk budget ter waarde van 13 dagen; Hierbij kies je zelf of je het laat uitbetalen of dat je er extra verlof van koopt
   
 • Veel oog voor vitaliteit, groei en (persoonlijke) ontwikkeling; Wij zijn aangesloten bij GoodHabitz & ODS (Ontspanning Door Sport). Hierdoor blijf jij vitaal en fit, door een combinatie van activiteiten en adviezen op het gebied van beweging, ontspanning, voeding en mindset.

Daarnaast ontvang je conform de CAO van Sitech Services een marktconform basissalaris, aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling (gemiddeld 4% en maximaal 6%). We hebben een goede verlofregeling met de mogelijkheid tot het aankopen van extra vrije dagen, een collectieve ziektekostenverzekering, een marktconforme pensioenregeling, een prima studiekostenregeling om je verder te ontwikkelen én een verhuisregeling voor mensen woonachtig buiten de regio. Daarnaast zijn we een stabiele organisatie en zijn mensen gemiddeld 15 jaar bij ons in dienst. Zoals je ziet werken onze collega’s graag bij Sitech en is de uitstroom erg laag.

Maximize with us

Do you want to learn how to maximize with Sitech?

Discover our Internships

For questions contact Josien Starink

josien.starink@sitech.nl     +31 (0)46 476 60 66

Deel deze pagina