×
Contact

Maintenance Traineeship

Ga jij ook voor maximaal meer?

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. We ondersteunen hen met onze unieke diensten en de nieuwste technologieën, waarbij we expertise, innovatie en verregaande digitalisering inzetten als tools om voorop te lopen. Nu en in de toekomst. En altijd samen met onze klanten en leveranciers. Elke dag weer zó performen dat ánderen er beter door worden, dat is onze missie. We analyseren en optimaliseren om het resultaat van onze klanten te maximaliseren, zodat ze hun voorsprong kunnen behouden. Daarmee zijn we dé toonaangevende technologie partner die het maximale uit elke fabriek en plant haalt in termen van prestaties én rendement. Om onze opdrachtgevers te ondersteunen op het gebied van onderhoud starten we bij Sitech met een:

Maintenance Traineeship

Jouw uitdaging

Het fit houden van de fabrieken van onze klanten op de chemelot site is meer dan het uitvoeren van een paar testmetingen. Wij hebben de missie dat onderhoud van wereldklasse moet zijn! Vandaar dat wij starten met een traineeship samen met onze partner Vakwijs. Na jouw traineeship kun jij jouw carrière voortzetten als Technician Elektrotechniek en Instrumentatie binnen de BU Maintenance. Eventuele verdere groei heb jij daarna zelf in de hand! 

Als Maintenance Trainee ben je werkzaam in een van onze uitvoerende teams. Samen met onze ervaren (senior) Technicians Elektro en Instrumentatie ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van reparaties/ revisies aan sensoren en actoren (pneumatisch, hydraulisch, elektrisch en digitaal), aan procesbesturingssystemen (DCS/ PLC) en aan E-verdelers en -motoren aan de hand van preventieve/predicatieve plannen en meldingen. Samen met onze ervaren monteurs ga je dagelijks de fabriek in met als doel om de betrouwbaarheid van de installaties te verbeteren. Eerst in teamverband en later meer zelfstandig. Naast de praktijk ervaring binnen onze teams ga je via Vakwijs opleidingen volgen zodat jij een echte specialist wordt in het Elektro én Instrumentatie vakgebied! Hiervoor wordt per trainee (vooraf) een op maat opleidingsprogramma gemaakt.

Hoe ga jij bijdragen

 • Je zorgt dat de aan jouw toegewezen werkzaamheden goed worden uitgevoerd en netjes worden teruggekoppeld en verwerkt in het onderhoudssysteem;
 • Je hebt de drive om continu te verbeteren;
 • Je voelt je verantwoordelijk voor de installatie waaraan je werkt;
 • Uiteindelijk ben je zelf in staat om beslissingen te nemen met betrekking tot reparaties en het oplossen van storingen binnen de plant.

Jouw ideale achtergrond

 • Je hebt een technische opleiding gevolgd in de richting van Elektrotechniek en/of instrumentatie. Mocht je deze niet hebben afgerond dan kan een BBL traject tot de mogelijkheden behoren;
 • Je bent in het bezit van VCA (pré);
 • Maintenance ervaring binnen de procesindustrie is een pré;
 • Je bent resultaatgericht;
 • Je bent in staat om helder te communiceren;
 • Je bent in staat om problemen op te lossen;
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je bent bereid tot het volgen van specifieke opleidingen.

Jouw reactie

Wil je meer inhoudelijke informatie over deze vacature neem dan contact op met Patrick Sanders, Manager Execution, Tel: 06-226 00 228. Is je interesse gewekt dan kun je contact opnemen met Marjolein Beckers, Recruiter, Tel: 06 825 08 902.

Jouw beloning

Je ontvangt conform de CAO van Sitech Services een marktconform basissalaris aangevuld met een bonus-targetregeling. We hebben een goede verlofregeling met de mogelijkheid tot het aankopen van extra vrije dagen, een collectieve ziektekostenverzekering, een marktconforme pensioenregeling, een prima studiekostenregeling om je verder te ontwikkelen en een verhuisregeling voor mensen woonachtig buiten de regio.

Maximize with us

Do you want to learn how to maximize with Sitech?

Neem contact op met Marjolein Beckers:
vacatures@sitech.nl

Deel deze pagina