×
Contact E-mail

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet bij maar heb je wél interesse in een job bij Sitech? Stuur dan je open sollicitatie in en dan bekijken wij de opties.

Er zijn veel mogelijkheden binnen Sitech en ook besteden we veel aandacht aan persoonlijke en professionele groei. Wil jij dus het beste uit jezelf halen dan zit je bij ons goed!

Wie zoeken wij?

Een daadkrachtige instelling, creatief en innovatief. Je bent een echte teamspeler want de mensen staan bij Sitech centraal. We zoeken iemand die wil groeien en ontwikkelen, die het beste uit zichzelf wil halen en die ook klantgericht te werk gaat.

We zoeken ook iemand die het belangrijk vindt om deel uit te maken van onze Sitech familie, die wel in is voor een teamborrel of vitality challenge. Kom jij ook aan boord?

Wat kun je van ons verwachten?

Als je bij Sitech werkt, krijg je niet alleen een goed salaris. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij goed in je vel zit, blijft ontwikkelen en nog lang met plezier naar je werk komt. Dus als je kiest voor Sitech, reken dan op één van de beste arbeidsvoorwaarden uit de regio.

  • Geen 12, maar 14 maanden salaris; Extra maand in mei én in november;
  • Verlof: 25 dagen (<45 jaar) of 28 dagen (> 45 jaar), daarnaast ontvang je een Persoonlijk budget ter waarde van 13 dagen; Hierbij kies je zelf of je het laat uitbetalen of dat je ze inzet als extra verlofdagen
  • Veel oog voor vitaliteit, groei en (persoonlijke) ontwikkeling; Wij zijn aangesloten bij GoodHabitz & ODS (Ontspanning Door Sport), hiermee ontvang je op veel sportscholen korting op je sportabonnement. Tevens blijf jij vitaal en fit, door een combinatie van activiteiten en adviezen op het gebied van beweging, ontspanning, voeding en mindset.

Daarnaast ontvang je conform de CAO van Sitech Services een marktconform basissalaris, aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling (gemiddeld 4% en maximaal 6%). We hebben een goede verlofregeling met de mogelijkheid tot het aankopen van extra vrije dagen, een collectieve ziektekostenverzekering, een marktconforme pensioenregeling, een prima studiekostenregeling om je verder te ontwikkelen én een verhuisregeling voor mensen woonachtig buiten de regio. Daarnaast zijn we een stabiele organisatie en zijn mensen gemiddeld 15 jaar bij ons in dienst. Zoals je ziet werken onze collega’s graag bij Sitech en is de uitstroom erg laag.

Interesse?

Wegens onderhoud aan onze website is het momenteel niet mogelijk om via de solliciteerbutton te reageren. Heb je interesse in een vacature, reageer dan via het mailicoontje aan de rechterkant van de pagina. Dan gaan wij voor je aan de slag!

Maximize with us

Deel deze pagina