×
Contact E-mail

Process Control Engineer - Instrumentation

Ga jij ook voor maximaal meer?

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. We ondersteunen hen met onze unieke diensten en de nieuwste technologieën, waarbij we expertise, innovatie en verregaande digitalisering inzetten als tools om voorop te lopen. Nu en in de toekomst. En altijd samen met onze klanten en leveranciers. Elke dag weer zó performen dat ánderen er beter door worden, dat is onze missie. We analyseren en optimaliseren om het resultaat van onze klanten te maximaliseren, zodat ze hun voorsprong kunnen behouden. Daarmee zijn we dé toonaangevende technologie partner die het maximale uit elke fabriek en plant haalt in termen van prestaties én rendement.   

Momenteel zijn wij op  zoek naar een:

Process Control Engineer - Instrumentation

Jouw uitdaging

Als  Process Control Engineering – Instrumentation weet je wat het belang is van betrouwbare instrumentatie in een chemische fabriek. Je bent verantwoordelijk voor de metingen en regelorganen van de plant. Als deze optimaal functioneren kan de plant een top performance neerzetten.

Hoe ga jij bijdragen

 • Je treedt op als technisch aanspreekpunt intern Sitech maar ook voor de klanten, brengt specifieke ervaringskennis met betrekking tot equipment in bij projectscopes, onderhoud informatiepakketten, engineeringpakketten, gebruiker requirement specs, bedieningsinstructies en –trainingen;
 • Je borgt de technisch inhoudelijke kwaliteit van de scoping binnen projecten en levert support tijdens de uitvoering en technische overdracht;
 • Je voert correctieve, preventieve en predictieve onderhoudstaken uit met betrekking tot technische inhoud, met in acht neming van veiligheid, integriteit, beschikbaarheid en kosten (2e lijns support);
 • Je initieert verbeteringen en komt met innovatieve oplossingen.
 • Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar word je omringt door andere zeer enthousiaste en kundige professionals. Dat maakt werken bij Sitech uniek. Nergens in Nederland vind je zo een groep professionals die samenwerken binnen 1 bedrijf aan 1 doel, onze klanten optimaal te laten presteren.

Jouw ideale achtergrond

 • Je hebt een afgeronde HBO technische opleiding (bij voorkeur Technische Natuurkunde, Elektrotechniek met Meet- en Regeltechniek of Besturingstechniek);
 • Je hebt diepgaande kennis en kunde op gebied van instrumentatie inclusief ATEX en SIL;
 • Je hebt uitgebreide ervaring op gebied van onderhoud en projecten;
 • Je hebt een kritisch oog voor efficiënte bedrijfsvoering;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in troubleshooting/plantondersteuning en op het gebied van maintenance en projecten;
 • Je hebt een sterk probleemoplossend en analytisch vermogen, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent resultaatgericht en kunt werken onder druk en structureren in hectiek. 

Jouw reactie

Als je voldoet aan het hierboven beschreven profiel en je bent geïnteresseerd in deze functie reageer dan via de sollicitatiebutton.
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Liane Peters, Recruiter, tel. 06-57464334. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jack Snellen, Manager Process Control, tel: 06-22904665.

Jouw Beloning

Als je bij Sitech werkt, krijg je niet alleen een goed salaris. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij goed in je vel zit, blijft ontwikkelen en nog lang met plezier naar je werk komt. Dus als je kiest voor Sitech, reken dan op één van de beste arbeidsvoorwaarden uit de regio.

 • Geen 12, maar 14 maanden salaris (min. € 4.166 en max. € 5.207); Extra maand in mei én in november;
 • Persoonlijk budget ter waarde van 13 dagen; Hierbij kies je zelf of je het laat uitbetalen of dat je er extra verlof van koopt;
 • Veel oog voor vitaliteit, groei en (persoonlijke) ontwikkeling; Wij zijn aangesloten bij GoodHabitz & ODS (Ontspanning Door Sport). Hierdoor blijf jij vitaal en fit, door een combinatie van activiteiten en adviezen op het gebied van beweging, ontspanning, voeding en mindset.

Daarnaast ontvang je conform de CAO van Sitech Services een marktconform basissalaris, aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling (gemiddeld 4% en maximaal 6%). We hebben een goede verlofregeling met de mogelijkheid tot het aankopen van extra vrije dagen, een collectieve ziektekostenverzekering (uitsluitend korting op aanvullende en tandartsverzekering), een marktconforme pensioenregeling, een prima studiekostenregeling om je verder te ontwikkelen én een verhuisregeling voor mensen woonachtig buiten de regio. Daarnaast zijn we een stabiele organisatie en zijn mensen gemiddeld 15 jaar bij ons in dienst. Zoals je ziet werken onze collega’s graag bij Sitech en is de uitstroom erg laag.

Maximize with us

Deel deze pagina