×
Contact

Senior Adviseur Geluid

Sitech Services biedt hoogwaardige service aan bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. We ondersteunen onze klanten met onze unieke set van diensten en de nieuwste technologieën, waarbij we expertise, innovatie en verregaande digitalisering inzetten als tools om de best mogelijke service te kunnen bieden. Nu en in de toekomst. En altijd samen met onze klanten en leveranciers. Elke dag weer zó performen dat ánderen er beter door worden, dat is onze missie. We analyseren en optimaliseren om het resultaat van onze klanten te maximaliseren, zodat ze hun voorsprong kunnen behouden. Daarmee zijn we dé toonaangevende technologie partner die het maximale uit elke fabriek en plant haalt.

De Business Unit Environmental Permitting verzorgt het vergunningaanvraag proces voor projecten op de gehele Chemelot site en ondersteunt klanten bij milieuzaken. Daarnaast worden in opdracht van Chemelot Site Permit BV, de houder van de koepelvergunning, een aantal beheerstaken uitgevoerd en adviezen geleverd.

Voor de Business Unit Environmental permitting zijn we op zoek naar een:

Senior Adviseur Geluid

Hoe ga jij bijdragen?

Als Adviseur Geluid heb je een breed takenpakket. Jouw expertise geeft je een belangrijke signalerende en adviserende rol. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het actueel houden van het geluidsmodel van de site Chemelot. Hiervoor werk je samen met collega’s die vergunningaanvragen verzorgen en overleg je met klanten over de mogelijkheden om wijzigingen kosteneffectief in te passen. Bij projecten word je vaak om advies gevraagd over het ontwerp en je denkt mee over alternatieve uitvoeringen die geluidstechnisch passen. Je coördineert geluidsmetingen die uitgevoerd worden en bent indien nodig ook zelf in staat deze metingen uit te voeren.

Jouw ideale achtergrond

 • Je beschikt over een aantoonbaar HBO+ /Academisch werk -en denkniveau in combinatie met Hogere Akoestiek of een andere vergelijkbare opleiding;
 • Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring op het gebied van industrielawaai: het uitvoeren en beoordelen van akoestische onderzoeken en het verwerken van de resultaten in modellen;
 • Je bent resultaatgericht en in staat om in oplossingen te denken, waarbij je van de gebaande paden durft af te wijken;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • Je legt makkelijk contacten en zoekt proactief het contact met andere betrokken disciplines;
 • Je bent bestuurlijk sensitief en handelt omgevingsbewust;
 • Ervaring met Geomilieu software is een must.

Jouw talenten

 • Je bent klantgericht en ondernemend;
 • Je bent analytisch en probleemoplossend;
 • Je hebt ervaring met het leiden van een project;
 • Passie voor je vak en de ambitie samen met je collega’s het team verder te laten groeien;
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands.

Jouw beloning

Je ontvangt conform de CAO van Sitech Services een marktconform basissalaris aangevuld met een bonus-targetregeling. We hebben minimaal 32 verlofdagen plus de mogelijkheid tot het kopen van extra vrije dagen, een collectieve ziektekostenverzekering, een marktconforme pensioenregeling, een prima studiekostenregeling om je verder te ontwikkelen en een verhuisregeling voor mensen woonachtig buiten de regio.

Jouw reactie

Solliciteren kan tot 21 September  2020, daarna starten wij ons selectieproces, je kan van ons verwachten dat je uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum een reactie krijgt.  Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met Marjolein Beckers, Recruitment, Tel: 06 825 08 902. 

Maximize with us

Do you want to learn how to maximize with Sitech?

Discover our Internships

For questions contact Josien Starink

josien.starink@sitech.nl     +31 (0)46 476 60 66

Deel deze pagina