×
Contact E-mail

Teamleider Chemelot Safety Shop

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. We ondersteunen hen met onze unieke diensten en de nieuwste technologieën, waarbij we expertise, innovatie en verregaande digitalisering inzetten als tools om voorop te lopen. Nu en in de toekomst. En altijd samen met onze klanten en leveranciers. Elke dag weer zó performen dat ánderen er beter door worden, dat is onze missie. We analyseren en optimaliseren om het resultaat van onze klanten te maximaliseren, zodat ze hun voorsprong kunnen behouden. Daarmee zijn we dé toonaangevende technologie partner die het maximale uit elke plant haalt in termen van prestaties én rendement.

Sitech is momenteel met name werkzaam op de Chemelot Site te Geleen waarbij zij voornamelijk technische diensten (op het vlak van o.a. Maintenance, Projecten, Turnarounds en Consultancy) levert aan een aantal grote chemische bedrijven op de locatie. Er werken circa 750 mensen en de doelstelling is om de dienstverlening verder uit te breiden binnen en buiten de Chemelot Site.

Voor de Business Unit Fire Brigade & Security zijn wij op zoek naar een:

Teamleider Chemelot Safety Shop

Onze uitdaging

Fire Brigade & Security (FB&S) levert 24 uur per dag, 7 dagen per week, industriële brandweer- en securityzorg op de Chemelot site in Geleen We beschermen medewerkers, omgeving, milieu en fabrieken tegen de gevolgen van incidenten.

Dagelijks instaan voor de veiligheid van duizenden mensen. Binnen FB&S zijn wij trots op het vak, loyaal aan elkaar en aan de site. Wij lossen problemen op en kunnen dingen die niemand anders kan. Dat is uniek! Maar we gaan nog een stap verder, wij willen dé partner in integrale dienstverleningsconcepten op het gebied van safety en security in een industriële en research omgeving worden. Dat betekent een sterke focus op kerntaken en vanuit een zakelijk en professioneel handelen de transitie maken van een bedrijfsbrandweer naar een brandweerbedrijf!

De Chemelot Safety Shop

Deze dienstverlener is verantwoordelijk voor de inkoop, verkoop, verhuur, beheer en onderhoud van veiligheidsmiddelen, kleine blusmiddelen en portable gasdetectie voor onze klanten op Chemelot site én bedrijven en contractors daarbuiten. Tevens heeft de Shop een adviserende rol inzake keuze en toepassing van alle benoemde middelen. Dit doen we allemaal vanuit de Safety Shop op de Chemelot site.

De Chemelot Safety Shop is een op zichzelf staande entiteit die gericht is op maximale ontzorging en service. Het team is vakkundig, scherp en opereert pragmatisch. Dit alles met besef van de realiteit die hoort bij de hedendaagse markt. 

Jouw uitdaging

De teamleider geeft leiding aan circa 15 medewerkers en valt rechtstreeks onder de Business Unit Manager Fire Brigade and Security. Je belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Optimaliseren van de primaire en ondersteunende werkprocessen van Chemelot Safety Shop;
 • Opstellen, bewaken en monitoren van het resultaat;
 • Relatiebeheer met de accounts van alle klanten, zowel on- als off site en acquireren van werkzaamheden voor BU FB&S en in het bijzonder voor de Chemelot Safety Shop;
 • Adviseren en actief bijdragen aan inhoudelijke thema’s die afdeling overstijgend zijn binnen de FB&S;
 • Invulling geven aan specifieke projecten en opdrachten;
 • Marktpositie van de Chemelot Safety Shop verder verstevigen en het in commerciële zin gezond houden van de business zonder dat daarbij afgedaan wordt aan het door klanten zo gewaardeerde vertrouwde karakter van de Shop.

Hoe ga jij bijdragen

Je bent budgetverantwoordelijk voor de Chemelot Safety Shop. Het managen van jouw ‘winkel’ is je op het lijf geschreven en je bent ervan doordrongen dat het behalen van financiële resultaten een must is. Daarom ben je alert op kansen bij (potentiële) klanten, alsmede het intern Sitech signaleren en aandragen van kansen. Je merkt ontwikkelingen in de markt tijdig op en schat commerciële potenties op waarde in. Intern stel je jezelf steeds de vraag welke processen en systemen er verder verbeterd kunnen worden. Je coacht je team teneinde nòg ‘leaner’, hechter en gedreven te zijn.

Jouw ideale achtergrond

 • Je bent in het bezit van minimaal een HBO diploma in een bedrijfskundige richting, bijvoorbeeld (Technische) Bedrijfskunde, Business Studies of Commerciële economie;
 • Je bent resultaatgericht mét oog en behoud voor de relatie met de in- en externe klant;
 • Je hebt leidinggevende ervaring, bij voorkeur binnen de industriële branche;
 • Je werkt graag samen, maar kan ook duidelijk positie innemen als leider van een team;
 • Je bent gewend om op veel verschillende niveaus inhoudelijk te ‘sparren’;
 • Je belangrijkste drijfveer is het adequaat vergroten en coördineren van de resultaten van de Chemelot Safety Shop met behoud van het huidige karakter en aanzien.

Jouw reactie

Als je voldoet aan het hierboven beschreven profiel en je bent geïnteresseerd in deze functie reageer dan via de sollicitatiebutton. Wil je meer informatie over het recruitmentproces dan kun je contact opnemen met Marjolein Beckers (06-82508902). Inhoudelijke informatie kan ingewonnen worden bij P. Bloemers (BU Manager FB&S).

Jouw beloning

 • Geen 12, maar 14 maanden salaris (met een extra bruto maandloon in mei én in november); salaris is maximaal € 5207 bruto per maand (definitieve inschaling is afhankelijk van opleiding, kennis/kunde);
 • Persoonlijk budget ter waarde van 13 dagen; Hierbij kies je zelf of je het laat uitbetalen of dat je er extra verlof van koopt
 • Veel oog voor vitaliteit, groei en (persoonlijke) ontwikkeling; Wij zijn aangesloten bij GoodHabitz & ODS (Ontspanning Door Sport). Hierdoor blijf jij vitaal en fit, door een combinatie van activiteiten en adviezen op het gebied van beweging, ontspanning, voeding en mindset.

Maximize with us

Deel deze pagina