×
Contact E-mail

Young Technical Talent Program

Ga jij ook voor maximaal meer?

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. We ondersteunen hen met onze unieke diensten en de nieuwste technologieën, waarbij we expertise, innovatie en verregaande digitalisering inzetten als tools om voorop te lopen. Nu en in de toekomst. En altijd samen met onze klanten en leveranciers. Elke dag weer zó performen dat ánderen er beter door worden, dat is onze missie. We analyseren en optimaliseren om het resultaat van onze klanten te maximaliseren, zodat ze hun voorsprong kunnen behouden. Daarmee zijn we dé toonaangevende technologie partner die het maximale uit elke fabriek en plant haalt in termen van prestaties én rendement.

Ben jij er klaar voor om te starten in ons:

Young Technical Talent Program

Jouw uitdaging

Het Young Technical Talent Program van Sitech is een unieke kans om je verder te ontwikkelingen op zowel persoonlijk vlak als professioneel vlak. Binnen Sitech ga jij voor een periode van 24 maanden aan de slag binnen verschillende Business Units zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen. Je wordt ook op persoonlijk vlak uitgedaagd, hoe kom jij nóg beter tot je recht, waar liggen jouw krachten?

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Je volgt trainingen en bent verzekerd van coaching on the job terwijl je aan de slag bent op een uitdagend project of in een dynamische functie. Op deze manier boost je jouw carrière door de ideale combinatie van werken en leren!

Hoe ga jij bijdragen

 • Als Young Technical Talent binnen Sitech neem je deel aan een ontwikkeltraject van 2 jaar;
 • Je wordt goed begeleid door een mentor en een ontwikkelcoach;
 • Er zijn regelmatig sessies met andere Young Technical Talents, om getraind te worden, te werken aan groepsopdrachten en waarmee je ook leuke dingen gaat doen. Verder zet je je in als ambassadeur voor Sitech;
 • Wij zorgen steeds voor nieuwe projecten zodat je je naast de persoonlijke ontwikkeling ook inhoudelijk ontwikkelt;
 • De projecten zijn gericht op het realiseren van vooraf geformuleerde doelstellingen binnen de verschillende vakdisciplines. Afhankelijk van je ontwikkeling en prestaties krijg je steeds meer verantwoordelijkheid binnen de projecten.
 • Binnen dit programma bieden we ook de mogelijkheid om een specifiek ontwikkeltraject te volgen richting werkvoorbereiding / inspection.

Jouw ideale achtergrond

 • Een afgeronde Technische Hbo opleiding met maximaal 3 jaar werkervaring (denk aan: Werktuigbouwkunde / Engineering of een afgeronde Technische WO opleiding (denk aan: Chemical Engineering/ Electrical Engineering / Mechanical Engineering) met maximaal 3 jaar ervaring;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je bent organisatorisch en analytisch sterk;
 • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen;

Wat kun je van ons verwachten

 • Je maakt straks deel uit van een groep Young Professionals die allemaal mooie projecten draaien en elkaar inspireren en uitdagen;
 • Je krijgt een uitdagend programma waarin jij jezelf kunt ontwikkelen op professioneel vlak onder andere op het gebied van technische projecten, werkvoorbereiding én inspections maar zeker ook op persoonlijk vlak;
 • Je gaat deel uitmaken van een dynamische organisatie in technische uitdagende omgeving en jij krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf;
 • Je staat er niet alleen voor in dit programma, je krijgt algemene begeleiding vanuit Sitech, je krijgt specifieke begeleiding op de Business Unit waar je de opdracht uitvoert én je krijgt persoonlijke begeleiding van BeFocused voor je persoonlijke ontwikkeling;
 • Bij ons geldt er meer dan alleen werk. Wij zijn hard bezig aan onze vitality, zowel fysiek als mentaal. Zo zijn er vitality challenges.
 • We bieden je een werkplek waar je je snel thuis voelt;
 • Ben jij nou écht op je plek bij ons en heb je ons na 1 jaar goed laten zien wat je in huis hebt, dan is een vast contract na dat jaar mogelijk.

Jouw reactie

Heb je interesse in dit uitdagende programma, reageer dan op deze vacature en laat je cv achter met een motivatie. Wil je graag nog meer informatie? Neem dan contact op met Marjolein Beckers, Recruiter, tel: +31 – (0)6 825 08 902.

Jouw Beloning

Als je bij Sitech werkt, krijg je niet alleen een goed salaris. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij goed in je vel zit, blijft ontwikkelen en nog lang met plezier naar je werk komt. Dus als je kiest voor Sitech, reken dan op één van de beste arbeidsvoorwaarden uit de regio.

 • Geen 12, maar 14 maanden salaris; Extra maand in mei én in november
   
 • Persoonlijk budget ter waarde van 13 dagen; Hierbij kies je zelf of je het laat uitbetalen of dat je er extra verlof van koopt
   
 • Veel oog voor vitaliteit, groei en (persoonlijke) ontwikkeling; Wij zijn aangesloten bij GoodHabitz & ODS (Ontspanning Door Sport). Hierdoor blijf jij vitaal en fit, door een combinatie van activiteiten en adviezen op het gebied van beweging, ontspanning, voeding en mindset.

Daarnaast ontvang je conform de CAO van Sitech Services een marktconform basissalaris, aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling (gemiddeld 4% en maximaal 6%). We hebben een goede verlofregeling met de mogelijkheid tot het aankopen van extra vrije dagen, een collectieve ziektekostenverzekering (uitsluitend korting op aanvullende en tandartsverzekering), een marktconforme pensioenregeling, een prima studiekostenregeling om je verder te ontwikkelen én een verhuisregeling voor mensen woonachtig buiten de regio. Daarnaast zijn we een stabiele organisatie en zijn mensen gemiddeld 15 jaar bij ons in dienst. Zoals je ziet werken onze collega’s graag bij Sitech en is de uitstroom erg laag. 

Maximize with us

Deel deze pagina