×
Contact E-mail

“Als je houdt van dynamiek, is dit de mooiste plek om te werken.”

60 collega’s, die samen het beheer van 5 magazijnen en 300 contracten in handen hebben hebben. Allemaal werken ze aan één gezamenlijk doel: het op tijd en compleet leveren van materialen en diensten voor onze klanten. Dat is kort samengevat de Business Unit (BU) Sourcing en Supply Chain. Edgar Beers, director van de unit geeft je een inkijkje in de uitdagingen binnen zijn teams.

Bij Sitech zetten we sterk in op innovatie en optimalisatie. “Ook binnen Sourcing en Supply Chain vinden we deze twee waarden van groot belang”, vertelt Edgar. “Onze uitdaging is niet alleen het op tijd leveren van materialen en diensten, maar ook het continu kijken naar hoe het beter kan. We innoveren op processen, met focus op effectiviteit. We kijken enerzijds naar mogelijkheden om alles eenvoudiger en gemakkelijker voor onze klanten te maken. Anderzijds halen we nieuwe technieken uit de markt die voor onze klanten interessant kunnen zijn."

“Per dag geven we binnen Sitech zo’n één miljoen euro uit aan inkoop. Dat is inkoop voor onze eigen organisatie, maar vooral voor onze klanten. Uiteraard doe je dat nooit alleen. Maar de snelheid waarmee zaken soms geregeld moeten worden, vraagt wel om een snel en gedegen besluit. Jij bent de spin in het web tussen interne en externe klanten en leveranciers. Je zoekt telkens naar de optimale oplossing voor deze verschillende partijen en houdt rekening met de diverse belangen. Dat maakt het werk dynamisch en soms onzeker. Als je daarmee kunt omgaan, is dit de mooiste plek om te werken!”

Ook op het gebied van doorstroom zijn er volop mogelijkheden binnen onze unit.-Edgar Beers, Director Sourcing & Supply Chain

“Als medewerker word je betrokken bij verschillende projecten. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe brandweerwagen, het inhuren van honderden mensen voor een Turn Around of het compleet opnieuw inrichten van de logistieke materiaalstromen over de Chemelot site. De variantie in projecten is groot. Maar ook op het gebied van doorstroom zijn er volop mogelijkheden binnen onze unit. Je kunt operationele, tactische en steeds meer strategische rollen binnen het team krijgen. Iedere stap geeft meer verantwoordelijkheden, waarbij bedragen, businesskansen maar ook bedreigingen steeds groter worden. Als je daarmee kunt omgaan is dit een job met veel perspectief!"

Wil jij meer weten over werken bij Sitech Sourcing & Supply Chain? 
Neem contact op

Raak geïnspireerd door de verhalen van onze mensen

Do you want to learn how to maximize with Sitech?

Discover our Internships

For questions contact Josien Starink

josien.starink@sitech.nl     +31 (0)46 476 60 66

Deel deze pagina