×
Contact

"Ik vind het tof om in zo’n innoverend team te werken."

Na zijn bachelor Mechanical Engineering wist Nickel van de Mortel het zeker. Hij wilde aan de slag bij een innovatief technologiebedrijf. Hoewel hij in eerste instantie niet aan Sitech dacht, was hij na zijn eerste kennismakingsgesprek meteen enthousiast. In september 2019 is Nickel als projectcoördinator gestart in het team van Sitech Asset Health Center (SAHC). Een jaar later mocht hij de overstap maken naar Service Delivery Manager en is hij nu medeverantwoordelijk voor het analyseren, optimaliseren en maximaliseren van SAHC services.

“Ik heb de opleiding Engineering gevolgd aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Ik wist zeker dat ik na mijn studie aan de slag wilde bij een technologiebedrijf. Een bedrijf dat bezig is met de toekomst en koploper wil zijn in hetgeen zij doet. Nadat Sitech Asset Health Center (SAHC) mij uitnodigde voor een gesprek, was ik meteen enthousiast,” vertelt Nickel.

Ik vind het tof om in zo’n innoverend team te werken.
-Nickel, Service Delivery Manager


Als Service Delivery Manager is Nickel verantwoordelijk voor het accountbeheer van diverse klanten, begeleidt hij diverse projecten op het gebied van digitaal monitoren en bekijkt hij de mogelijkheden voor optimalisatie van SAHC services. Nickel vertelt: “Op basis van bestaande metingen in de fabrieken gebruikt SAHC een machine learning algoritme om de conditie van assets te bepalen. Hierdoor kunnen we klanten een voorspellend onderhoudssysteem bieden, waarmee de productie van de klant stijgt terwijl de kosten afnemen. Ik ben er van overtuigd dat bedrijven in de procesindustrie deze stap moeten zetten om meer waarde uit hun machines te halen en om hun concurrenten voor te blijven.”

“Binnen het SAHC zijn we continu met technieken bezig die nog onbekend zijn in de markt. Juist deze elementen maken het werken bij Sitech uitdagend. Ik vind het tof om bij zo’n innoverend team te mogen werken.”

Wil jij ook werken aan de toekomst van morgen?
Neem contact op

Raak geïnspireerd door de verhalen van onze mensen

Do you want to learn how to maximize with Sitech?

Discover our Internships

For questions contact Josien Starink

josien.starink@sitech.nl     +31 (0)46 476 60 66

Deel deze pagina