×
Contact E-mail

“Dat innovatie bij Sitech centraal staat, is binnen onze unit echt merkbaar.”

“Ons doel is het halen van maximale prestaties en rendement uit de fabrieken van onze klanten”, vertelt Sylvia. Sylvia is Manager van de zeven skill pools in net nieuw gevormde afdeling Technology & Innovation, waar ze samen met haar collega’s alle kennis en ervaring bundelt om steeds die stap verder te kunnen zetten.

“Met de kennis en vakmanschap die we hebben, kunnen we als Sitech echt van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten. We beschikken over de juiste expertise en technieken, waardoor we de prestaties van fabrieken heel voorspelbaar kunnen maken. Zo zijn we in staat om zowel geplande als ongeplande fabrieksstilstand voor bijvoorbeeld schoonmaak, onderhoud of inspecties te verminderen”, vertelt Sylvia. "Een voordeel dat niet alleen de uptime van de fabrieksprestaties verbetert, ook bijdraagt aan de levensduur van de assets, zorgt voor een kostenbesparing bij de klant en zelfs de veiligheid enorm verhoogt.”

“Het is fijn dat er zoveel ervaring en diversiteit aan expertises zit binnen Sitech.”-Sylvia, Manager Technology & Innovation

“Het is fijn dat er zoveel ervaring zit binnen Sitech", vertelt Sylvia. “Door de lange ervaring in het monitoren van kritische installaties is er veel fabrieksdata beschikbaar. Hoe meer data, hoe betrouwbaarder de resultaten en hoe meer we kunnen voorspellen. We bundelen de data en maken waar nodig gebruik van algoritmes om zo faalmechanismen te herkennen. De multidisciplinaire expertise aanpak zetten we in voor heel kritische assets van onze klanten om nog betere analyses en afwijkingen te kunnen zien aankomen. Ook beschikken we over systemen en modellen om trends inzichtelijk te maken. Omdat we voor plants van verschillende bedrijven werken, en continu leren van (bijna)incidenten, is de kracht van deze modellen nog sterker.”

“Ik vind het mooi om preventief te kunnen werken en ervoor te zorgen dat onze klanten hun voorsprong behouden. Zo lopen er nu een aantal projecten waarin we onze toegevoegde waarde kunnen bewijzen. Zo kregen we van een tweetal klanten toestemming een speciale ‘lining’ aan te brengen om corrosie onder isolatie te monitoren. En bij de ammoniakfabrieken onderzoeken we nu integraal welke procesparameters corrosie aan vaten en leidingen kunnen beïnvloeden. Dat innovatie binnen Sitech centraal staat, is binnen onze afdeling echt merkbaar.”

Raak geïnspireerd door de verhalen van onze mensen

Meer weten over werken bij Sitech?

Neem contact op met Marjolein Beckers:
vacatures@sitech.nl

Deel deze pagina