×
Contact E-mail

BBL Leerwerktraject Maintenance Technician Elektrotechniek / Instrumentatie

Ga jij ook voor maximaal meer?

Werken bij Sitech Services is niet zomaar een baan. Sitech helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich verder te ontwikkelen. We ondersteunen hen met onze unieke diensten en de nieuwste technologieën, waarbij we expertise, innovatie en verregaande digitalisering inzetten als tools om voorop te lopen. Nu en in de toekomst. En altijd samen met onze klanten en leveranciers. Elke dag weer zó performen dat ánderen er beter door worden, dat is onze missie. We analyseren en optimaliseren om het resultaat van onze klanten te maximaliseren, zodat ze hun voorsprong kunnen behouden. Daarmee zijn we dé toonaangevende technologie partner in regio Sittard – Geleen, Heerlen, Maastricht, Roermond en omstreken. Sitech haalt het maximale uit elke fabriek en plant in termen van prestaties én rendement.
 

Ben jij er klaar voor? Wij wel... want we zoeken jou om te starten in ons:

BBL Leerwerktraject Maintenance Technician Elektrotechniek / Instrumentatie

Jouw uitdaging

Het BBL Leer-werk traject binnen Sitech stoomt jou klaar voor het echte werk. Want het fit houden van de fabrieken van onze opdrachtgevers is meer dan het uitvoeren van een paar testmetingen en preventief onderhoud. Onze missie is dat onderhoud van wereldklasse moet zijn! Vandaar dat wij jou, samen met onze partner Vakwijs, een op maat gemaakt leerwerk traject aanbieden. Nadat je dit traject succesvol hebt afgerond kun jij jouw carrière voortzetten als Technician Elektrotechniek en Instrumentatie, binnen de Business Unit Maintenance. 

Samen met onze ervaren monteurs ga je dagelijks de fabriek in, met als doel om de betrouwbaarheid van de installaties te verbeteren. Eerst in teamverband en later meer zelfstandig. Jij en je team hebben een cruciale rol en jullie zorgen dat onnodige stilstand van elektrische installaties voorkomen kan worden.

Naast het opbouwen van praktijkervaring binnen onze teams ga je via Vakwijs aanvullende, vakgerichte opleidingen volgen, zodat jij een échte specialist wordt in het Elektrotechniek én Instrumentatie vakgebied! Bij Sitech vinden wij persoonlijke ontwikkeling en investering in opleiding net zo belangrijk als jij, dus er wordt specifiek voor jou (vooraf) een opleidingsprogramma op maat samengesteld. Hoe cool is dat?!

Heb je grotere ambities? Ben jij die collega die steeds verder wilt groeien? Die steeds in zichzelf investeert om nieuwe vaardigheden te leren? Graag! Dan kom maar op! Want daarna heb je jouw verdere groei helemaal zelf in de hand! Get in the drivers seat en bepaal je eigen koers...
 

Hoe ga jij bijdragen

 • Je krijgt een op maat gemaakt BBL leerwerktraject aangeboden dat 2 tot 3 jaar duurt;
 • Je gaat zowel kennis on the job opdoen, alsook extra theorie en praktijk ervaring opbouwen bij Vakwijs;
 • Je zorgt dat de aan jou toegewezen werkzaamheden goed worden uitgevoerd, netjes worden teruggekoppeld en verwerkt in het onderhoudssysteem;
 • Je hebt de drive om continu te verbeteren;
 • Je voelt je verantwoordelijk voor de installatie waaraan je werkt;
 • Uiteindelijk ben je zelf in staat om beslissingen te nemen met betrekking tot reparaties en het oplossen van storingen binnen de plant.

Jouw ideale achtergrond

 • Je hebt een technische opleiding afgerond in de richting van Elektrotechniek of Werktuigbouw met minimaal mbo 3 niveau;
 •  Enige ervaring in één van deze vakgebieden is meegenomen:
 • Domotica, autotechniek E, avionica, mechatronica, utiliteit, lifttechniek, treinmonteur, installatietechniek, zorgtechniek (medische techniek).
 • Heb je deze ervaring? Ook dan komen we graag met je in contact:
 • Flensmonteur, constructiebankwerker, lasser, marine, treinmonteur, wapenkundige, werktuigkundige, pompmonteur grove techniek, automonteur, monteur installatietechniek, gasmonteur, CV ketels, schadehersteller, gereedschapsmakers, liftmonteurs, koudetechniek (airco’s).
 • Ervaring met onderhoud / maintenance is een pré;
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je bent bereid tot het volgen van specifieke (interne) opleidingen.

Jouw reactie

Voldoe je niet 100% aan ons gestelde profiel? Geen probleem! Want naast deze harde criteria hechten wij veel waarde aan karakter en persoonlijkheid. Dus ben jij ook gewoon een fijne collega met een zelfstandige houding, die oplossingsgericht is, secuur werkt en een flexibele instelling heeft? En beschik je daarnaast over een grote portie doorzettingsvermogen en ben je een teamplayer? Dan gaan we zeker graag met jou het gesprek aan.

Wil je meer inhoudelijke informatie over dit gave leerwerktraject, neem dan contact op met Patrick Sanders, Manager Execution, Tel: 06-226 00 228. Wil je nog wat vragen stellen over je sollicitatie of de procedure? Dan kun je contact opnemen met onze recruiters Liane Peters (06-57464334) of Marjolein Beckers (06-82508902).

Jouw Beloning

Als je bij Sitech werkt, krijg je niet alleen een goed salaris. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij goed in je vel zit, blijft ontwikkelen en nog lang met plezier naar je werk komt. Dus als je kiest voor Sitech, reken dan op één van de beste arbeidsvoorwaarden in de regio.

 • 14 maanden salaris; extra maand in mei én in november
 • Persoonlijk budget ter waarde van 13 dagen; Hierbij kies jij zelf of je het laat uitbetalen of dat je er extra verlof van koopt
 • Veel oog vitaliteit, groei en (persoonlijk) ontwikkeling o.a. door aangesloten te zijn bij GoodHabitz & ODS

Daarnaast ontvang  je conform de CAO van Sitech Services een marktconform basissalaris, aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling (gemiddeld 4% en maximaal 6%). We hebben een goede verlofregeling met de mogelijkheid tot het aankopen van extra vrije dagen, een collectieve ziektekostenverzekering (uitsluitend korting op aanvullende en tandartsverzekering), een marktconforme pensioenregeling, een prima studiekostenregeling om je verder te ontwikkelen én een verhuisregeling voor mensen woonachtig buiten de regio.

   

Maximize with us

Deel deze pagina