×
Contact E-mail

Wat we bieden

Werk je bij Sitech Services, dan maak je onderdeel uit van een organisatie met gekwalificeerde, competente mensen met veel kennis, vakmanschap en betrokkenheid. We vinden het belangrijk dat je elke dag met plezier naar je werk komt. En dat je er trots op bent onderdeel uit te maken van een organisatie die ertoe doet. Die zichzelf blijft ontwikkelen en dat ook van jou vraagt.
 

Een vertrouwde en stabiele werkplek

Bij Sitech kun je rekenen op een vertrouwde en stabiele werkplek. Een basis waar jij als professional op kunt bouwen. Geen 12, maar 14 maanden salaris; Extra maand in mei én in november. Persoonlijk budget ter waarde van 13 dagen; Hierbij kies je zelf of je het laat uitbetalen of dat je er extra verlof van koopt. Veel oog voor vitaliteit, groei en (persoonlijke) ontwikkeling; Wij zijn aangesloten bij GoodHabitz & ODS (Ontspanning Door Sport). Hierdoor blijf jij vitaal en fit, door een combinatie van activiteiten en adviezen op het gebied van beweging, ontspanning, voeding en mindset.

Volop groeimogelijkheden

Bij Sitech investeren we graag in groei en innovatie. Alleen zo kunnen we samen voorop blijven lopen. Wij groeien, als jij groeit. Daarom bieden we onze mensen volop mogelijkheden aan trainingen, coaching, cursussen, workshops en e-learnings. Alles zodat jij je kunt blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Aan jou de keuze. Waarin wil jij groeien?

Plezier in je werk

Als professional kun je pas het beste uit jezelf halen, als je je goed voelt en met plezier naar je werk komt. Mentale en fysieke fitheid wordt met ons vitality programma dan ook niet vergeten. Een uitgebreid aanbod activiteiten waar jij als professional samen met je collega’s aan kunt deelnemen.

Biedt het vitality programma je nog niet voldoende en sta jij graag in contact met je collega’s? Dan kun je als young professional ook aansluiten bij onze Young Sitech Community. Hier komen collega’s van verschillende disciplines samen en krijg je de kans om na te denken over strategische vraagstukken van de toekomst.

Meer weten over werken bij Sitech?

Neem dan contact op met een van onze recruiters: Maurice, Liane of Marjolein via:
vacatures@sitech.nl

Deel deze pagina