×
Contact E-mail

Jonge professionals en ervaren experts staan samen aan het roer

Sitech is in transitie naar een vooroplopende, innovatieve en marktgerichte organisatie. We bieden een unieke combinatie van diensten, waardoor er een grote verscheidenheid ontstaat aan functies. Jouw kennis en vakmanschap zijn hierbij onmisbaar. Bij Sitech werk je voor diverse klanten vanuit verschillende disciplines. Maar wel vanuit één vertrouwde basis. Bouw jij mee?

Wat we bieden Bekijk onze locaties

Wij gaan voor maximaal meer!

 • Onze missie
  Wij zijn dé toonaangevende technologie partner die het maximale uit elke fabriek haalt in termen van prestaties én rendement.
   
 • Onze visie
  We analyseren en optimaliseren om het resultaat van onze klanten te maximaliseren, zodat ze hun voorsprong behouden.
   
 • Onze strategie
  We maken gebruik van de nieuwste technologische toepassingen, de juiste expertise, de beste innovaties en verregaande digitalisering.

Onze mensen zijn ons kapitaal. Gekwalificeerde, professionele mensen met een vermogen aan kennis, expertise en vakmanschap. Dienstverlenend naar de klant en naar elkaar. Hier staan young professionals en ervaren vakexperts samen aan het roer. Door gebundelde kennis en expertise blijven wij bouwen, innovatief en vooroplopend. Zo haal jij als professional het beste uit jezelf en helpen wij de klant samen zijn voorsprong te behouden.

Hoe we werken

Meer weten over werken bij Sitech?

Neem contact op met Marjolein Beckers:
vacatures@sitech.nl