×
Contact E-mail

Alert & Care Center

Als Sitech leveren we 24 uur per dag, 7 dagen per week, industriële brandweer- en securityzorg op de Chemelot site in Geleen. Hier beschermen we mens en fabriek en doen we er alles aan om de gevolgen van incidenten voor omgeving en milieu te beperken. Het Alert & Care Center is onze uitvalbasis. We beschikken over de meest moderne middelen en voertuigen.

Brightlands Chemelot Campus

Werken bij Sitech is werken op de Brightlands Chemelot Campus. Dé plek waar de ontwikkeling van slimme materialen én duurzame chemische productieprocessen nooit stil staat. Hier werken young professionals en ervaren vakexperts van verschillende disciplines samen aan innovatie. Het hoofdkantoor van Sitech is gelegen op deze campus. 

Brightlands Chemelot Campus heeft de ambitie om in 2025 tot de ultieme wereldtop te behoren. Het nastreven van deze ambitie gaat niet vanzelf en daarom investeert de campus in het bouwen en versterken van de campus community. Zo komen verschillende bedrijven samen en kan kennis actief gedeeld en verspreid worden (o.a. door het organiseren van seminars, netwerkbijeenkomsten, evenementen en sportactiviteiten). 

Meer weten over werken bij Sitech?

Neem dan contact op met een van onze recruiters: Liane of Marjolein via:
vacatures@sitech.nl

Bekijk onze locatie!