×
Contact E-mail

Logistic Support Employee – Level 1 Inspecteur

Ga jij ook voor maximaal meer?

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. We ondersteunen hen met onze unieke diensten en de nieuwste technologieën, waarbij we expertise, innovatie en verregaande digitalisering inzetten als tools om voorop te lopen. Nu en in de toekomst. En altijd samen met onze klanten en leveranciers. Elke dag weer zó performen dat ánderen er beter door worden, dat is onze missie. We analyseren en optimaliseren om het resultaat van onze klanten te maximaliseren, zodat ze hun voorsprong kunnen behouden. Daarmee zijn we dé toonaangevende technologie partner die het maximale uit elke fabriek en plant haalt in termen van prestaties én rendement.

Sitech is momenteel met name werkzaam op de Chemelot Site te Geleen waarbij zij verantwoordelijk is voor de Site Services diensten (Waterzuivering, Brandweer, Security en Infra) alsmede technische diensten verleend aan een aantal grote chemische bedrijven op de locatie. Er werken circa 1.000 mensen, de doelstelling is om de dienstverlening verder uit te breiden binnen en buiten de Chemelot Site.

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Logistic Support Employee – Level 1 Inspecteur

Jouw uitdaging

Sitech Service heeft afgelopen jaar een Logistiek Service Center geopend in Elsloo. Deze logistieke operatie is in volle gang! Het Logistieke team waar je in gaat werken bestaat uit 17 medewerkers. Zij werken nauw samen met vervoerders, klanten en meer dan duizend (internationale) leveranciers.

De rol van logistic support medewerker – L1 Inspecteur is zeer divers en uitdagend.

In deze rol ben je onder andere mede verantwoordelijk voor:

 • Het verzorgen van een technische ingangscontrole voor materialen die worden ingezet bij projecten, turnarounds en onderhoudswerkzaamheden in de procesindustrie;
 • Het verwerken van de inspectie in relevante Sitech systemen opdat de klant de uitvoeringsprocessen kan starten;
 • De L1 Inspecteur voert werkzaamheden uit die mogelijk als basis dienen voor L2 en L3 inspecties.

Hoe ga jij bijdragen

 • Je bent accuraat en kwaliteit staat bij jou op de eerste plaats;
 • Je beoordeeld op basis van eigen (technische) kennis een inspectie en bent daarmee medebepalend  voor goed- of afkeur van het product en de voortgang van de planning van activiteiten bij de klant;
 • Onder druk wijk je niet van de norm af;
 • Je vindt het fijn om naast het keurwerk andere logistieke taken uit te voeren;
 • Je staat de klanten op een positieve manier te woord en denkt in oplossingen.

Jouw achtergrond

 • MBO 4 werk en denkniveau met 4-6 jaar ervaring in logistiek/techniek;
 • Zeer ruime werktuigbouwkundige kennis en ervaring op MBO niveau;
 • Vaardigheid in het lezen van technische documentatie;
 • Vaardigheid in het gebruik van meetapparatuur;
 • Ruime kennis van normering en toleranties;
 • Je hebt ervaring in het werken met logistieke systemen (WMS), bij voorkeur SAP;
 • Je hebt basis ervaring in het werken met Microsoft systemen (Excel, word etc.);
 • Je herkent jezelf in de woorden; accuraat, gestructureerd en oplossingsgericht.

Jouw beloning

Als je bij Sitech werkt, krijg je niet alleen een goed salaris. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij goed in je vel zit, blijft ontwikkelen en nog lang met plezier naar je werk komt. Dus als je kiest voor Sitech, reken dan op één van de beste arbeidsvoorwaarden uit de regio.

 • Geen 12, maar 14 maanden salaris (min. 2.955,- en max.  3.491,-) ; Extra maand in mei én in november
 • Persoonlijk budget ter waarde van 13 dagen; Hierbij kies je zelf of je het laat uitbetalen of dat je er extra verlof van koopt
 • Veel oog voor vitaliteit, groei en (persoonlijke) ontwikkeling; Wij zijn aangesloten bij GoodHabitz & ODS (Ontspanning Door Sport). Hierdoor blijf jij vitaal en fit, door een combinatie van activiteiten en adviezen op het gebied van beweging, ontspanning, voeding en mindset.

Daarnaast ontvang je conform de CAO van Sitech Services een marktconform basissalaris, aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling (gemiddeld 4% en maximaal 6%). We hebben een goede verlofregeling met de mogelijkheid tot het aankopen van extra vrije dagen, een collectieve ziektekostenverzekering (uitsluitend korting op aanvullende en tandartsverzekering), een marktconforme pensioenregeling, een prima studiekostenregeling om je verder te ontwikkelen én een verhuisregeling voor mensen woonachtig buiten de regio. Daarnaast zijn we een stabiele organisatie en zijn mensen gemiddeld 15 jaar bij ons in dienst. Zoals je ziet werken onze collega’s graag bij Sitech en is de uitstroom erg laag.

Jouw reactie

Als je voldoet aan het hierboven beschreven profiel en je bent geïnteresseerd in deze functie reageer dan uiterlijk 24-11-2022  via de sollicitatiebutton. Wil je meer informatie over het recruitmentproces dan kun je contact opnemen met Marjolein Beckers, Recruitment, Tel: +31 (0)6 825 08 902.

Maximize with us

Deel deze pagina