×
Contact

Specialist Gasdetectie

Ga jij ook voor maximaal meer?

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. We ondersteunen hen met onze unieke diensten en de nieuwste technologieën, waarbij we expertise, innovatie en verregaande digitalisering inzetten als tools om voorop te lopen. Nu en in de toekomst. En altijd samen met onze klanten en leveranciers. Elke dag weer zó performen dat ánderen er beter door worden, dat is onze missie. We analyseren en optimaliseren om het resultaat van onze klanten te maximaliseren, zodat ze hun voorsprong kunnen behouden. Daarmee zijn we dé toonaangevende technologie partner die het maximale uit elke fabriek en plant haalt in termen van prestaties én rendement.   

Binnen Business Unit Fire Brigade & Security zijn wij voor de afdeling Safety Shop op zoek naar een:

Specialist Gasdetectie

De BU Fire Brigade & Security is de veiligheids- en beveiligingsorganisatie van de Chemelot site. Tot deze diensten behoort ook het leveren van expertise en adviseren van de site-users over Safety en Security, inclusief preventieve en preperatieve werkzaamheden.

De Sitech Safety shop richt zich op het beheer en onderhoud van veiligheidsmiddelen en blusmiddelen, voor de plants op de locatie Chemelot en daarbuiten. Ook uitgifte, beheer en onderhoud van Gasdetectie middelen is een onderdeel van het portofolio van de Safety Shop. 

Jouw uitdaging

In jouw rol als Specialist Gasdetectie ben jij verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, integriteit en het (storings)onderhoud van de portable gasdetectieapparatuur van de verhuurvloot van de Sitech Safety Shop èn de klanteigen apparatuur die in het beheer van de Safety Shop zijn ondergebracht . Daarnaast ben je operationeel uitvoerende en kennisdrager op het gebied van Face Fit Testing.

Hoe ga jij bijdragen

Je opereert steeds vanuit een verantwoordelijkheid nemende positie.

 • Je hebt een goed gevoel voor service en klantgerichtheid, en je realiseert je dat jij zèlf een belangrijke rol speelt in het behalen van successen;
 • Je zet dagelijks je kennis en ervaring in en houdt daarbij overzicht;
 • Je bent kennisdrager op het gebied van gasdetectie en Face Fit Testing;
 • Het beheren en optimaliseren van voorraden apparatuur en spare parts pak je op naast je dagelijkse werkzaamheden;
 • Doordat je veel ruimte krijgt om je werkzaamheden zelf in te delen neem je vanzelfsprekend de daarbij behorende verantwoordelijkheid: Je pakt je werk op vanuit een gevoel van eigenaarschap;
 • Je voelt je goed en ‘doet mee’ in een team waar veiligheid, samenhorigheid, goede onderlinge verhouding en pragmatiek steeds weer leiden tot tevreden klanten;
 • In de rol als servicemedewerker ga je ook gasdetectie apparatuur kalibreren en bumpen bij de klant , daartoe is een voertuig, voorzien van alle apparatuur, beschikbaar.

Jouw ideale achtergrond

 • Minimaal Mbo opgeleid
 • Je hebt minimaal 3 jaar elektrotechnisch gerelateerde werkervaring in de Chemische industrie of in vergelijkbare branches
 • Je bent leergierig en bereid cursussen te volgen:
  • Cursus Face Fit Tester (Gele Safety Sign certificatie)
  • Cursus Servicemedewerker Gasdetectie
  • De cursussen kunnen onder werktijd gevolgd worden

Jouw reactie

Heb je interesse in deze vacature, reageer dan voor 25 Februari 2022 via de sollicitatiebutton. Wil je meer inhoudelijke informatie over deze vacature neem dan contact op Bart Salemans 06-51554393. Wil je meer informatie over het recruitmentproces dan kun je contact opnemen met Marjolein Beckers, Recruitment, Tel: +31 (0)6 825 08 902.

Jouw beloning

Je ontvangt een uitstekend jaarsalaris van 14 maanden aangevuld met een bonustargetregeling conform de CAO van Sitech Services BV, flexibele werktijden, een collectieve ziektekostenverzekering, een marktconforme pensioenregeling.

Maximize with us

Do you want to learn how to maximize with Sitech?

Discover our Internships

For questions contact Josien Starink

josien.starink@sitech.nl     +31 (0)46 476 60 66

Deel deze pagina