Opleidingen / Traineeprogramma's

Klaar om te bouwen aan jouw eigen toekomst én aan de toekomst van Sitech? Kies dan voor een van onze opleidingstrajecten bij Sitech! Ben jij starter op de arbeidsmarkt of wil je een carrièreswitch maken óf ben jij een brandweer-enthousiast? We hebben een aantal opleidingstrajecten bij Sitech om jou te helpen met het bouwen aan jouw toekomst. Kijk snel verder om te checken welk traject het beste bij jou past.

solliciteer direct

Opleidingen / Traineeprogramma's

Het Young Technical Talent Program - Voor starters op de arbeidsmarkt die een HBO of WO studie hebben afgerond in een technische richting. Zo ervaar je welke branche en welke positie jouw hart sneller doen kloppen. Want de praktijk blijkt toch altijd nét even anders dan het beeld dat je er tijdens je studie van kreeg.

Het BBL-leerwerktraject bij Maintenance - Binnen dit BBL Leerwerktraject, word je opgeleid tot volwaardige Maintenance Technician E / I.

Opleidingsklas Incidentenbestrijder - Wil jij opgeleid worden tot volwaardig incidentenbestrijder bij Sitech? Ben jij in het bezit van een technisch MBO3 diploma en heb jij een brandweerhart? Dan is dit traject wellicht wat voor jou!

Leer Sitech alvast kennen

We achieve results together

Wil je meer informatie over een van deze trajecten, neem dan contact op met een van onze recruiters: Liane Peters 06 57464334 of Marjolein Beckers 06 82508902 of per mail op vacatures@sitech.nl .

Deel deze pagina