Opleidingen / Traineeprogramma's

Klaar om te bouwen aan jouw eigen toekomst én aan de toekomst van Sitech? Kies dan voor een van onze opleidingstrajecten bij Sitech! Ben jij starter op de arbeidsmarkt of wil je een carrièreswitch maken óf ben jij een brandweer-enthousiast? We hebben een aantal opleidingstrajecten bij Sitech om jou te helpen met het bouwen aan jouw toekomst. Kijk snel verder om te checken welk traject het beste bij jou past.

Het Young Technical Talent Program - Voor starters op de arbeidsmarkt die een HBO of WO studie hebben afgerond in een technische richting. Zo ervaar je welke branche en welke positie jouw hart sneller doen kloppen. Want de praktijk blijkt toch altijd nét even anders dan het beeld dat je er tijdens je studie van kreeg.

Het Maintenance Traineeship -  Wil jij werken in de techniek en je verder ontwikkelen als monteur binnen de Elektrotechniek en Instrumentatie en haal jij constant het beste uit jezelf? Dan is dit Traineeship tot Maintenance Technician E-I, wellicht de perfecte stap voor jou.

Het BBL-leerwerktraject bij Maintenance - Binnen dit BBL Leerwerktraject, word je opgeleid tot volwaardige Maintenance Technician E / I.

Opleidingsklas Incidentenbestrijder - Wil jij opgeleid worden tot volwaardig incidentenbestrijder bij Sitech? Ben jij in het bezit van een technisch MBO3 diploma en heb jij een brandweerhart? Dan is dit traject wellicht wat voor jou!

Young Technical

Talent Program

Het Young Technical Talent Program van Sitech is een unieke kans om je verder te ontwikkelingen op zowel persoonlijk vlak als professioneel vlak. Binnen Sitech ga jij voor een periode van 24 maanden aan de slag binnen verschillende Business Units zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen. Je wordt ook op persoonlijk vlak uitgedaagd, hoe kom jij nóg beter tot je recht, waar liggen jouw krachten?

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Je volgt trainingen en bent verzekerd van coaching on the job terwijl je aan de slag bent op een uitdagend project of in een dynamische functie. Op deze manier boost je jouw carrière door de ideale combinatie van werken en leren!

Heb jij affiniteit met techniek en zoek je wat meer spanning? En daarmee bedoelen we niet alleen een spannende job, maar ook spanning op de kabels. Wil jij je werken in een technische omgeving, je verder ontwikkelen binnen de Elektrotechniek en Instrumentatie én haal jij constant het beste uit jezelf? Dan is dit BBL Leerwerktraject, waarin je wordt opgeleid tot volwaardige Maintenance Technician E / I, wellicht de perfecte stap voor jou. Leren en werken in de techniek... wat wil je nog meer?

BBL-Traject

Maintenance

Leer Sitech alvast kennen

Sitech Fire Brigade & Security is de organisatie voor brandweerzorg en security voor alle op de Chemelot site gevestigde bedrijven. Dit houdt in: Bescherming van mens, dier en eigendom tegen brand, ongevallen en security incidenten. Verzorgen van een adequate calamiteitenbestrijding op de locatie Chemelot. Dagelijks instaan voor de veiligheid van duizenden mensen bij incidenten en ook preventief.

Onze brandweer kenmerkt zich door State of the art materiaal. Je komt te werken als chauffeur of bedienaar van onze grote industriële brandweervoertuigen. Daarnaast kun je deel uitmaken van ons specialistische gaspakken- en droneteam.

Als incidentbestrijder op Chemelot in Geleen is je baan altijd anders en uitdagend, met naast de brandweertaken veel technische nevenwerkzaamheden. De incidentbestrijders van Sitech Fire Brigade & Security staan klaar voor de uitdaging.

Opleidingsklas

Incidentenbestrijder

Maximize with us

Wil je meer informatie over een van deze trajecten, neem dan contact op met een van onze recruiters: Liane Peters, Maurice Beltgens of Marjolein Beckers.

Deel deze pagina