We achieve results

Binnen de Business Unit Maintenance werken onze 250 onderhoudsspecialisten nauw samen, om onze klanten de best mogelijke service en ondersteuning te verlenen. Dagelijks verzorgen zij het onderhoud, de werkvoorbereiding, uitvoering, terugkoppeling, documentatie en aansturing van diverse onderaannemers.

Sitech Maintenance via vlogs

Niet zomaar een werkgever

Werk je bij Sitech, dan ben je werkzaam in het grootste, meest uitdagende, vooruitstrevende en innovatieve werkveld in de regio Sittard – Geleen, Heerlen, Maastricht en Roermond. Namelijk Chemelot! Met ruim 150 bedrijven, die dagelijks werken aan nieuwe grondstoffen en materialen, zit je bij de afdeling Maintenance nooit verlegen om werk.

Hoe mooi zou het zijn als jij een bijdrage gaat leveren aan het optimaal presteren van de installaties, het voorkomen van stilstand in processen en het veilig en vlekkeloos laten verlopen van (preventief) onderhoud? Daar wil je toch zeker deel van uitmaken?

Uiteraard krijg je niet alleen een goed salaris. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij goed in je vel zit, jezelf blijft ontwikkelen en nog lang met plezier naar je werk komt. Dus als je kiest voor Sitech, reken dan op één van de beste arbeidsvoorwaarden uit de regio.

Wat dacht je hier van?

  • Geen 12, maar 14 maanden salaris; Extra maand in mei én in november.

  • Persoonlijk budget ter waarde van 13 dagen; Hierbij kies je zelf of je het laat uitbetalen of dat je er extra verlof van koopt.

  • Veel oog voor vitaliteit, groei en (persoonlijke) ontwikkeling; Wij zijn aangesloten bij GoodHabitz & ODS (Ontspanning Door Sport). Hierdoor blijf jij vitaal en fit, door een combinatie van activiteiten en adviezen op het gebied van beweging, ontspanning, voeding en mindset.

Naast deze unieke arbeidsvoorwaarden biedt Sitech nog meer aantrekkelijke voorwaarden. Lees nu snel verder of klik direct op de onderstaande button, om onze vacatures te bekijken en te solliciteren.

Maintenance Execution

Uitvoering van preventief en correctief onderhoud, georganiseerd in teams die geïntegreerd met de klantorganisatie aan de slag gaan, met de serviceleider als centraal aanspreekpunt. Onze maintenance field planners en schedulers organiseren het voortraject met alle betrokken partijen. De technicians zorgen voor de kwalitatieve uitvoering van het werk en spelen een cruciale rol bij het oplossen van storingen en het probleemloos laten functioneren van de plants.

Wil jij ook werken in een technische en dynamische omgeving? Waar je hoogwaardige oplossingen kunt bieden aan onze klanten, met een hoge mate van servicegerichtheid? En daarnaast ondersteund wordt met passende opleidingen als dit nodig is? Lees dan vooral snel verder. 

Durf jij het aan?

Enthousiast geworden?

Solliciteer nu bij de Business Unit Maintenance van Sitech!

Wil je meer inhoudelijke informatie over onze Maintenance afdeling, neem dan contact op met Patrick Sanders, Manager Execution, Tel: 06 226 00 228.

Heb nog vragen over de vacatures, je sollicitatie of de procedure?
Dan kun je contact opnemen met Marjolein Beckers, recruiter: Tel.: 06 825 08 902