Sitech Maintenance onderhoud in procestechniek regio Sittard, Geleen, Heerlen, Maastricht en Roemrond

Maximize with us

Sitech Services is opgericht in 2008 en ontstaan uit verschillende DSM-afdelingen, die onsite dienstverlening verzorgen op Chemelot. Inmiddels heeft Sitech Services een unieke pionierspositie ingenomen.

De Business Unit Maintenance binnen Sitech biedt full service dienstverlening aan de procesindustrie. Daarin onderscheiden we ons door optimale en transparante afstemming tussen klantbehoefte en servicevraag. Onze 250 onderhoudsspecialisten werken nauw samen, om onze klanten de best mogelijke service en ondersteuning te verlenen. Dagelijks verzorgen zij de werkvoorbereiding, uitvoering, terugkoppeling, documentatie en aansturing van diverse onderaannemers. Hierbij worden zij ondersteund door passende ICT-systemen, de Sourcing & Supply Chain en Engineering teams van Sitech.

Niet zomaar een werkgever

Werk je bij Sitech, dan ben je werkzaam in het grootste, meest uitdagende, vooruitstrevende en innovatieve werkveld in de regio Sittard – Geleen, Heerlen, Maastricht en Roermond. Namelijk Chemelot! Met ruim 150 bedrijven, die dagelijks werken aan nieuwe grondstoffen en materialen, zit je bij de afdeling Maintenance nooit verlegen om werk.

Hoe mooi zou het zijn als jij een bijdrage gaat leveren aan het optimaal presteren van de installaties, het voorkomen van stilstand in processen en het veilig en vlekkeloos laten verlopen van (preventief) onderhoud? Daar wil je toch zeker deel van uitmaken?

Uiteraard krijg je niet alleen een goed salaris. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij goed in je vel zit, jezelf blijft ontwikkelen en nog lang met plezier naar je werk komt. Dus als je kiest voor Sitech, reken dan op één van de beste arbeidsvoorwaarden uit de regio.

Wat dacht je hier van?

  • Geen 12, maar 14 maanden salaris; Extra maand in mei én in november.

  • Persoonlijk budget ter waarde van 13 dagen; Hierbij kies je zelf of je het laat uitbetalen of dat je er extra verlof van koopt.

  • Veel oog voor vitaliteit, groei en (persoonlijke) ontwikkeling; Wij zijn aangesloten bij GoodHabitz & ODS (Ontspanning Door Sport). Hierdoor blijf jij vitaal en fit, door een combinatie van activiteiten en adviezen op het gebied van beweging, ontspanning, voeding en mindset.

Naast deze unieke arbeidsvoorwaarden biedt Sitech nog meer aantrekkelijke voorwaarden. Lees nu snel verder of klik direct op de onderstaande button, om onze vacatures te bekijken en te solliciteren.

Onze dienstverlening

Maintenance Execution

Uitvoering van preventief en correctief onderhoud, georganiseerd in teams die geïntegreerd met de klantorganisatie aan de slag gaan, met de serviceleider als centraal aanspreekpunt. Onze maintenance field planners en schedulers organiseren het voortraject met alle betrokken partijen. De technicians zorgen voor de kwalitatieve uitvoering van het werk en spelen een cruciale rol bij het oplossen van storingen en het probleemloos laten functioneren van de plants.

Wil jij ook werken in een technische en dynamische omgeving? Waar je hoogwaardige oplossingen kunt bieden aan onze klanten, met een hoge mate van servicegerichtheid? En daarnaast ondersteund wordt met passende opleidingen als dit nodig is? Lees dan vooral snel verder. 

Volg Sitech Maintenance via onze video's

Leerwerktraject... iets voor jou?

Heb jij affiniteit met techniek en zoek je wat meer spanning? En daarmee bedoelen we niet alleen een spannende job, maar ook spanning op de kabels... Wil jij werken in een technische omgeving, je verder ontwikkelen binnen de Elektrotechniek en Instrumentatie én haal jij constant het beste uit jezelf? Dan is dit BBL Leerwerktraject, waarin je wordt opgeleid tot volwaardige Maintenance Technician E / I, wellicht de perfecte stap voor jou. Leren en werken in de techniek, wat wil je nog meer?

Full service

De onderhoudsvraag van onze klanten is zeer divers. Om deze altijd passend in te vullen beschikt Sitech Maintenance over veel eigen faciliteiten. Zo hebben we een rotating shop voor specialistische revisie van installaties en onderdelen en een afdeling voor begeleiding en uitvoering van civieltechnisch onderhoud. Ons specialistisch team voor het up-to-date houden van kritische fabrieksdocumentatie, ondersteunt change procedures door middel van 3D scans van fabrieksonderdelen. 

Kortom, Sitech is een full service provider en volledig uitgerust, om in een grote diversiteit aan klantvragen te voorzien.

Verbindende schakel

Sitech biedt ondersteuning in het proces, als er wijzigingen aan de installaties in de fabrieken op de Chemelot site worden aangebracht. Ook waarborgen we veilige en zorgvuldige implementatie. Het controleren en beheren van data en documentatie van de fabrieken en de aanpassing van (wettelijk verplichte) documenten, voordat deze beschikbaar wordt gemaakt voor de gebruikers. Dé verbindende schakel tussen Sitech en de fabrieken, met een steeds digitaler karakter. Door het toepassen van 3D laserscanning technologie kunnen we een fabriek tot in detail in beeld brengen. 

Meer weten?

Durf jij het aan?

Marjolein Beckers, Recruiter

Enthousiast geworden?

Solliciteer nu bij de Business Unit Maintenance van Sitech!

Wil je meer inhoudelijke informatie over onze Maintenance afdeling, neem dan contact op met Patrick Sanders, Manager Execution, Tel: 06 226 00 228.

Heb nog vragen over de vacatures, je sollicitatie of de procedure?
Dan kun je contact opnemen met Marjolein Beckers, recruiter: Tel.: 06 825 08 902