×
Contact E-mail

"Dat Sitech dit mag doen voor diverse chemiebedrijven, maakt het werk uitdagend en bijzonder."

Na zijn Master Chemical Engineering aan de Universiteit in Hasselt, startte Dylan Habraken zijn carrière bij Sitech. Hij ambieerde een functie als procestechnoloog en na wat zoekwerk op het internet, kwam hij een passende functie bij Sitech tegen. Hij solliciteerde en mocht direct aan de slag. Inmiddels is Dylan alweer drie jaar in dienst en is hij nog steeds enthousiast over deze baan die hem op het lijf geschreven is.

“Oplossen en verbeteren. Met deze twee zaken ben ik dagelijks bezig in mijn functie als procestechnoloog”, vertelt Dylan. “Dat doe ik overigens niet alleen, maar samen met een team van specialisten uit verschillende afdelingen. Elk probleem of - liever gezegd elke uitdaging - wordt binnen een projectteam vanuit verschillende invalshoeken bekeken. Alle input wordt meegenomen, overwogen én er wordt gekeken naar verbeterideeën, om zo de beste oplossing aan de klant te kunnen aanbieden. Dat we dit mogen doen voor diverse chemiebedrijven op de Chemelot site, maakt het werk uitdagend en bijzonder.”

Zo werkt Dylan momenteel aan een project waarbij de reactor van een fabriek vervangen moet worden. Dylan: “Bij dit project zorgen we er niet alleen voor dat de reactor vervangen wordt, maar bekijken we ook welke verbeteringen aan de nieuwe reactor toegevoegd kunnen worden. Een uitdagend project, omdat je iets gaat neerzetten dat nog nooit eerder is gedaan. Binnen Sitech zit de expertise om dit soort uitdagende projecten van A tot Z uit te voeren. Dat vind ik tof én leerzaam!”

Dat Sitech dit mag doen voor diverse chemiebedrijven op de Chemelot site, maakt het werk uitdagend en bijzonder.-Dylan Habraken, Procestechnoloog

In zijn functie als procestechnoloog werkt Dylan veel samen met engineers; electrical engineers, mechanical engineers, reliability engineers en civiel en instrumentatie. “Het is mijn taak om voor een uitdaging het beste alternatief te bedenken. Om hiertoe te komen, ga ik aan de slag met mijn eigen inzichten en maak ik gebruik van de kennis en ervaringen van mijn collega’s. Iedereen heeft de drive om tot de beste oplossing voor de klant te komen. Dat ik vervolgens de scope mag gaan uitzetten en er ook tot aan de productie bij betrokken ben, geeft mij enorm veel voldoening.”

Wil jij meer weten over werken bij Sitech?
Neem contact op

Raak geïnspireerd door de verhalen van onze mensen

Do you want to learn how to maximize with Sitech?

Discover our Internships

For questions contact Josien Starink

josien.starink@sitech.nl     +31 (0)46 476 60 66

Deel deze pagina