×
Contact E-mail

“Bij Sitech staat ontwikkeling centraal, je wordt als young professional gestimuleerd om je talenten te ontdekken”

Kai Doorschot (23 jaar) zit momenteel in het laatste jaar van zijn opleiding Mechanical Engineering op Zuyd Hogeschool en loopt daarnaast stage bij Sitech. Na het afronden van zijn stage zal hij starten als Junior Integrity Engineer op de T&I afdeling. Deze nieuwe functie past prima bij hem. “Ik kijk ernaar uit om meer ervaring op te doen en me te blijven ontwikkelen.”

“Ik was direct enthousiast!”

Kai vertelt: “Binnen mijn opleiding ligt de focus grotendeels op modern engineering, maar dit vakgebied spreekt mij eigenlijk niet zo aan. Ik heb juist altijd meer willen weten over integrity en materiaalkunde. Via de stagemarkt op Zuyd Hogeschool ben ik in contact gekomen met Sitech. Na een fijn gesprek bood Sitech me een stageplek aan binnen mijn interessegebied. Ik was direct enthousiast!”

“Er is volop ruimte voor eigen initiatieven en daardoor voel ik me echt betrokken bij de organisatie.”

Kai werkt tijdens zijn stage gedeeltelijk aan zijn opdracht voor school, maar wordt ook al volop betrokken bij het dagelijkse reilen en zeilen op de werkvloer. “Ik werk regelmatig mee met mijn collega’s, zodat ik alvast een goed beeld kan vormen van de werkzaamheden die ik straks als Junior Integrity Engineer zal gaan verrichten. Ik heb de verschillende fabrieken van Sitech allemaal al van binnen gezien doordat de Engineers overal kantoren hebben. Deze afwisseling maakt het leuk en geeft meer feeling aan het werk! Ook vind ik het fijn dat ik vanuit Sitech al veel vrijheid en flexibiliteit krijg, er is volop ruimte voor eigen initiatieven en daardoor voel ik me echt betrokken bij de organisatie.”

“Ik vind het super dat ik bij Sitech de mogelijkheid krijg om verder te leren om zo een nieuwe tak van de sport te ontdekken.”

In zijn toekomstige rol als Junior Integrity Engineer zal Kai vier dagen in de week werken en één dag in de week de post-HBO opleiding IKT Level 3 volgen in Utrecht. “Ik vind het super dat ik bij Sitech de mogelijkheid krijg om verder te leren om zo een nieuwe tak van de sport te ontdekken. Mijn collega’s, allemaal vakspecialisten natuurlijk, zijn hier ook heel behulpzaam in. Doorgroei en ontwikkeling wordt bij Sitech echt gestimuleerd. Je kunt hier als young professional ontdekken waar je krachten liggen en wat goed bij je past, dat geeft een goed gevoel.”

Raak geïnspireerd door de verhalen van onze mensen

Do you want to learn how to maximize with Sitech?

Discover our Internships

For questions contact Josien Starink

josien.starink@sitech.nl     +31 (0)46 476 60 66

Deel deze pagina