×
Contact E-mail

"De chemische industrie is veel interessanter dan je zou verwachten"

De chemische industrie. Waarschijnlijk niet een sector waar je snel voor zou kiezen. “Althans, ik niet”, vertelt Yannick. “Toch is het interessanter dan je zou verwachten. Het Young Technical Talent Program is een twee jaar durend traineeship, bestaande uit drie opdrachten van elk acht maanden. Het leuke hieraan is dat je aan verschillende ‘smaken’ mag proeven. Op die manier ontdek je wat je echt leuk vindt.”

"Sitech kijkt naar jouw achtergrond en opleiding. Op basis daarvan word je voor je eerste opdracht op een passende afdeling geplaatst. Hier werk je aan deze opdracht en voer je ook veel voorkomende werkzaamheden uit. Zo krijg je een goed beeld van de werkzaamheden en de organisatie. De tweede opdracht kies je zelf. Een mooi moment om uit je eigen comfortzone te stappen om jezelf te ontwikkelen. Bij de derde opdracht kies je de afdeling of het team waar je uiteindelijk graag wilt werken. Zo komt jouw droombaan binnen handbereik." 

Jij bepaalt de richting en geeft het tempo aan.
Yannick van Loon - Young Technical Talent

Ontwikkeling is een belangrijk speerpunt binnen het traineeship. Een mentor, sponsor en externe coach helpen je daarbij. Hierdoor leer je de bedrijfscultuur snel kennen en word je geholpen met het behalen van jouw doelen. Daarbij ben je zelf in de lead: jij bepaalt de richting en geeft het tempo aan.

Goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden
“Iedereen die je bij Sitech spreekt gaat fluitend naar zijn werk. Soms al dertig of veertig jaar. Dat was voor mij een belangrijke reden om te solliciteren,” vertelt Yannick. “Toen ik in september startte kwam ik in een warm bad terecht. De introductie verliep gestructureerd en ik werd moeiteloos in het team opgenomen. Collega’s zijn behulpzaam en oprecht geïnteresseerd. Dat geeft een fijn gevoel. Ook de goede arbeidsvoorwaarden en vele doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie zorgen voor een fijn werkklimaat.”

Raak geïnspireerd door de verhalen van onze mensen

Do you want to learn how to maximize with Sitech?

Discover our Internships

For questions contact Josien Starink

josien.starink@sitech.nl     +31 (0)46 476 60 66

Deel deze pagina