×
Contact E-mail

Gydo Ritzen - Mechanical Engineer Rotating

Mijn naam is Gydo Ritzen en ik werk bij Sitech in de functie van Mechanical Engineer Rotating. 

Dit betekent werkzaamheden die te maken hebben met bijvoorbeeld onderdelen vervangen, repareren, revisies etc. Een keer per half jaar vindt klein onderhoud (mini TA) plaats per fabriek. Daarnaast ondersteun ik bij grote Turn Arounds. 

Moeilijke Technische vraagstukken

Het analyseren en oplossen van technische vraagstukken boeit me enorm. Er moeten veel zaken worden uitgezocht voordat je een goede analyse kunt maken van een vraagstuk en dus ook voor je met de juiste oplossing kunt komen. Het doorvragen en goed analyseren wat er precies aan de hand is, is dan ook erg belangrijk. Het logboek helemaal doorlezen en achterhalen wat er precies bedoeld wordt, helpt hier goed bij. Dus geduld, kritisch kijken en goed doorvragen zijn belangrijk. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij diverse soorten bedrijven zoals een bouwkundig bedrijf, een ijzergieterij en een verpakkingsbedrijf. Ik wilde graag verder in de techniek en heb om die reden gekozen voor Sitech Services. Ik wil me verder doorgroeien op technisch gebied en mijn kennis verder verdiepen.

Trots

Waar ik trots op ben is bijvoorbeeld dat het gelukt is een afdichtingsprobleem van een waterstofcompressor te achterhalen. Deze afdichting bleek na een relatief korte periode niet meer goed af te dichten. Uiteindelijk bleek dat de oplossing lag in het laten maken van een andere afdichting die tegen hogere druk kon en zodoende beter bleef afdichten. Deze nieuwe afdichting is dit voorjaar geplaatst en vooralsnog gaat alles goed. Als dat lukt, is dat natuurlijk een mooie prestatie. Techniek boeit me enorm, Sitech Services biedt volop mogelijkheden om me te kunnen ontwikkelen. 

Raak geïnspireerd door de verhalen van onze mensen

Do you want to learn how to maximize with Sitech?

Discover our Internships

For questions contact Josien Starink

josien.starink@sitech.nl     +31 (0)46 476 60 66

Deel deze pagina