×
Contact E-mail

"Sitech is een superinteressante en stabiele werkplek waar je veel mogelijkheden hebt om door te groeien"

Celine Rocks (24) heeft tijdens de laatste fase van de studie ‘Business Studies’ (ZUYD Hogeschool) haar stage en scriptie afgerond bij Sitech. Direct na het afronden van haar studie is ze in juli gestart als ‘Recruitment Support’ binnen het HR-team van Sitech. Zowel de stage als haar huidige functie bevallen haar heel goed: “Ik vind werken op het Chemelot-terrein en werken bij Sitech echt interessant en er zijn veel kansen om jezelf te ontwikkelen.”

Celine vertelt: “Ik werd via via getipt voor een stage bij Sitech. Ik was meteen enthousiast! De interessante en technische omgeving spreekt mij heel erg aan. Na een prettig verlopen sollicitatiegesprek bood Sitech mij een stageplek aan binnen mijn eigen vakgebied, namelijk HR. Ondanks dat ik geen technische achtergrond heb, voel ik mij helemaal thuis bij Sitech.”

Celine maakt onderdeel uit van het Recruitment-team en houdt zich bezig met een breed scala aan taken, variërend van gesprekken plannen met potentiële werknemers tot het online plaatsen van vacatures. Vooral de overleggen met het hele HR-team vindt ze erg interessant omdat ze er veel opsteekt. Er is bovendien ruimte voor eigen input, bijvoorbeeld bij projecten die nog in de kinderschoenen staan.

De mogelijkheid om hybride te werken, de vrijheid en de ruimte om te ontwikkelen, zorgen ervoor dat Celine helemaal tevreden is over haar eerste echte baan. “Het is een hele fijne en stabiele werkplek. Of je nou MBO of WO hebt afgerond, voor iedereen is er wel een interessante functie te vinden die bij hem of haar past. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden ook nog eens goed. Ik zou Sitech als werkgever aan iedereen aanbevelen”

Raak geïnspireerd door de verhalen van onze mensen

Do you want to learn how to maximize with Sitech?

Discover our Internships

For questions contact Josien Starink

josien.starink@sitech.nl     +31 (0)46 476 60 66

Deel deze pagina