×
Contact E-mail

"Ik heb Sitech vanaf het eerste moment als een prettige werkgever ervaren"

Na vijf jaar als ingehuurd SAP Consultant op de IT-afdeling van Sitech te hebben gewerkt, is Addie Kusters (33 jaar) inmiddels alweer twee jaar vast in dienst als Teamlead Maintenance Field Planner (MFP) binnen de BU Maintenance. Een rol die hem ontzettend goed bevalt. “Ik heb Sitech vanaf het eerste moment als een prettige werkgever ervaren.”

Addie vertelt: “Toen ik begon als SAP Consultant was Sitech vanaf het begin mijn klant en ik voelde me hier eigenlijk al direct thuis. Na een aantal jaar met veel plezier als Consultant te hebben gewerkt, was ik toch wel toe aan een nieuwe uitdaging. Toen Sitech mij een aanbod deed om vast in dienst te treden, hoefde ik niet lang na te denken. Er heerst een fijne en laagdrempelige sfeer op de werkvloer. Dat werkt echt heel prettig. Ik kan bij iedereen terecht met vragen of binnenlopen voor een praatje. Er is weinig sprake van hiërarchie en daardoor voelt de werkomgeving heel familiair aan.”

“Een typische werkdag is er eigenlijk niet. Mijn werk is heel gevarieerd, maar dat vind ik juist erg leuk.”

Als Teamlead MFP houdt Addie zich dagelijks bezig met alle procesmatige zaken rondom werkvoorbereiding. “Iedere dag behandel ik diverse functionele vraagstukken. Daarbij zoek ik altijd naar verbetering en verandering, twee belangrijke kernwaarden in mijn functie.” Voor Addie is dan ook geen werkdag hetzelfde. “Een typische werkdag is er eigenlijk niet. Mijn werk is heel gevarieerd, maar dat vind ik juist erg leuk. Ik heb in deze functie niet alleen de mogelijkheid om mijn kennis van SAP toe te passen, maar ik kan ook mensen helpen en begeleiden. Dit is voor mij een ideale combinatie, het houdt me scherp en geeft me energie.”

“Als professional krijg je bij Sitech echt de mogelijkheid om te ontdekken wat goed bij je past en waar je toekomst ligt, dat vind ik heel waardevol.”

Addie zit als Teamlead MFP dus helemaal op zijn plek, maar vindt het wel belangrijk om altijd bezig te zijn met doorgroei en ontwikkeling. Gelukkig wordt dit bij Sitech ook daadwerkelijk gestimuleerd. “Onlangs heb ik het interne Leadership Traject afgerond. Dat ik het vertrouwen heb gekregen om deze kans te pakken geeft me een goed gevoel. Als professional krijg je bij Sitech echt de mogelijkheid om te ontdekken wat goed bij je past en waar je toekomst ligt, dat vind ik heel waardevol.”

Raak geïnspireerd door de verhalen van onze mensen

Do you want to learn how to maximize with Sitech?

Discover our Internships

For questions contact Josien Starink

josien.starink@sitech.nl     +31 (0)46 476 60 66

Deel deze pagina