×
Contact E-mail

"Het is juist leuk dat mijn werk uit veel verschillende taken bestaat."

“Doordat mijn functie uit verschillende taken bestaat, komt mijn werkervaring hier goed van pas. Collega's leren van mij, maar andersom leer ik ook van hen. Dat is Sitech”, vertelt John. John is werkzaam als Maintenance Technician. Een functie met veel diversiteit.

John is onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van de controlerondes bij draaiende machines. “Ik ben eigenlijk de voorloper van de Asset Engineer. Als ik mijn werk goed doe, is hij in staat de toestand van de componenten in de fabriek goed uit te lezen. Tijdens zulke controlerondes meet ik onder andere de trillingen en bekijk ik de toestand van de verschillende componenten.”

Naast werkzaam te zijn in de fabriek, staat John ook regelmatig in de revisieshop. Hier houdt hij zich bezig met preventief onderhoud en onderhoud ten gevolge van storingen. “Bij storingen kijken we altijd naar de oorzaak en hoe we deze blijvend kunnen verhelpen. Samen met mijn collega's zoeken we naar de beste oplossing." 

“Het is mooi dat we als ploeg onze kennis en inzichten ook voor verbeteringen kunnen inzetten.”-John, Maintenance Technician

“Ik let tijdens mijn werk dus altijd op mogelijke verbeteringen. Zo hebben we laatst als ploeg een verbetering aangebracht voor het oliehok. Een nieuwe oplossing, waardoor er minder olie verspild wordt. Nu kan er gemakkelijker en schoner gewerkt worden en wordt er geld bespaard voor de klant. Ik vind het mooi dat we als ploeg onze kennis en inzichten voor verbeteringen kunnen inzetten.”
 

Ook als Maintenance Technician bij ons aan de slag?
Neem contact op

Raak geïnspireerd door de verhalen van onze mensen

Meer weten over werken bij Sitech?

Neem contact op met Marjolein Beckers:
vacatures@sitech.nl

Deel deze pagina