×
Contact E-mail

"De diversiteit aan medewerkers en het innovatieve karakter maken mij bijzonder trots"

“De samenwerking tussen de ervaren medewerkers en de jongere generatie waarborgt de enorme kennis die we in huis hebben. Dat maakt ons tot een toekomstbestendige, stabiele organisatie.”

Na meer dan 15 jaar in functies gewerkt te hebben bij diverse bedrijven op en buiten Chemelot besloot Maurice Steffin om de overstap naar Sitech te maken. “Sitech is een dynamisch bedrijf waar mensen met enorm veel kennis werken. Die ervaren medewerkers dragen hun kennis over aan de jongere generatie die de verandering in de praktijk moeten omzetten. Die diversiteit aan medewerkers in combinatie met het innovatieve karakter van Sitech maken mij bijzonder trots om hier te werken.”

“De unieke samenwerking tussen de ervaren medewerkers en de jongere generatie maakt dat we versneld kunnen transformeren en innoveren.”

Vanaf april 2021 vervult Maurice de rol van Technology Manager bij Sitech. “In mijn rol als Technology Manager vertegenwoordig ik het totale dienstenpakket wat onze afdeling te bieden heeft. Het is daarbij van belang dat ik regelmatig in gesprek ga met onze (potentiële) klanten om hun behoeftes in kaart te brengen en daarop in te spelen. Al onze diensten zijn erop gericht om de maximale toegevoegde waarde te leveren voor onze klanten op het gebied van veiligheid, voorspelbaarheid op het gebied van output en kosten, gewenst installatie beschikbaarheid en zeker niet te vergeten duurzame oplossingen. We bieden totaaloplossingen, maar dat moeten onze klanten ook weten.” De teams zijn van groot belang bij het in kaart brengen van de klantbehoefte. “Zij zijn werkzaam op de diverse locaties en zijn onze ogen en oren in het veld. Daar maken we natuurlijk dankbaar gebruik van.”

“De multidisciplinaire teams zetten maximaal in op de behoefte van onze klant. De Technology Managers zijn daarbij het eerste aanspreekpunt en de directe link met de klant. Zo is er een single point of contact die een totaaloplossing kan bieden.”

De kennisorganisatie van Sitech heet Technology & Innovation, waarbij de kennis is ondergebracht in 7 zogenaamde Skill Pools. “Over de afdelingen heen vormen onze medewerkers multidisciplinaire teams die maximaal inzetten op de behoefte van de klant. De Technology Managers zijn het centrale aanspreekpunt voor de klant om te zorgen dat alles verloopt zoals afgesproken. Duidelijk en transparant; zij zijn de directe link met de klant en regelen eventuele afstemming binnen de diverse afdelingen van Sitech. Zo weet een klant precies bij wie hij moet zijn en zorgt de Technology Manager voor interne afstemming en de juiste totaaloplossing.”

De samenwerking tussen de ervaren medewerkers en de jongere generatie waarborgt de enorme kennis die we in huis hebben. Dat maakt ons tot een toekomstbestendige, stabiele organisatie.-Maurice Steffin, Technology Manager

“We investeren in onze jongere generatie; we kijken naar ambities en persoonlijke ontwikkeling om zo samen het juiste groeipad te bepalen.”

Binnen de afdeling Technology & Innovation is een enorme kennis en ervaring die teruggaat tot de tijd dat de installaties net nieuw op de Chemelot locaties waren gebouwd. “Een unieke mix van jong en oud die met de juiste ervaring de installaties ook voor de toekomst in topconditie houdt. Een afdeling en een bedrijf die bouwen aan de toekomst op en buiten Chemelot. Daarbij zijn we regelmatig in gesprek met onze medewerkers om hun ambities en persoonlijke groei te bespreken om deze samen verder vorm te geven.”

Wil jij meer weten over de afdeling Technology & Innovation binnen Sitech?
Neem contact op

Raak geïnspireerd door de verhalen van onze mensen

Do you want to learn how to maximize with Sitech?

Discover our Internships

For questions contact Josien Starink

josien.starink@sitech.nl     +31 (0)46 476 60 66

Deel deze pagina