×
Contact

"Er gaat hier een nieuwe wereld voor je open."

Nog niet zo lang geleden studeerde ze af in de richting Change Management. Nu zit Nadine (24 jaar) midden in haar traineeship bij Sitech. “Vroeger reed ik altijd langs het Chemelot terrein, nu biedt het me een supermooie werkplek met een scala aan doorgroeimogelijkheden.”

“Ik heb een brede bedrijfskundige achtergrond, maar hier op de Chemelot site gaat er een hele nieuwe wereld voor me open. Er komen zoveel verschillende disciplines samen. Voor mij de ideale plek voor een traineeship. Hier krijg ik de kans om me op veel verschillende gebieden te ontwikkelen”, vertelt Nadine over haar traineeship binnen Sitech.

“Voor mij de ideale plek waar ik de kans krijg om me op veel verschillende gebieden te ontwikkelen.” -Nadine, Chemelot Trainee

“Als young professional binnen Sitech word je goed opgevangen. Bovendien word je getriggerd om zoveel mogelijk uit je kennis en kunde te halen en je hierin verder te ontwikkelen. Zo kun je terecht bij de Young Sitech Community, een netwerk van young professionals. Via dit netwerk kom je gemakkelijk in contact met collega’s van verschillende disciplines om met én van elkaar te leren. Juist die verbinding met anderen zorgt dat je outside-the-box gaat denken."

Ook als trainee aan de slag op Chemelot?
Neem contact op

Raak geïnspireerd door de verhalen van onze mensen

Meer weten over werken bij Sitech?

Neem contact op met Marjolein Beckers:
vacatures@sitech.nl 

Deel deze pagina