×
Contact

"Als nieuwe medewerker voel je je meteen betrokken."

Pieter (25 jaar) is engineer binnen Sitech en heeft zelf het onboarding programma nog vers in het geheugen zitten. “Ik waardeer het enorm dat je als nieuwe medewerker binnen Sitech meteen betrokken wordt om hierover mee te denken”, vertelt hij. 

“Wanneer je wordt aangenomen binnen Sitech start je direct met het onboarding programma om zo snel mogelijk wegwijs te worden in de organisatie. In het algemene deel van de onboarding maak je onder andere kennis met de verschillende disciplines. Daarnaast wordt er ook direct aandacht besteed aan je kennis en ontwikkeling. Het is superfijn om op die manier snel in je nieuwe werk te rollen.”​

“Als young professional binnen deze organisatie kun je ook terecht bij de Young Sitech Community, een netwerk voor de 'jongere' medewerkers. Erg fijn én gezellig! Je kunt hier gemakkelijk netwerken en kennis uitwisselen met andere collega's en leert de verschillende disciplines nog beter kennen. Daarnaast vind ik het waardevol om van mijn ervaren collega’s te leren. Geregeld heb ik een gesprek met mijn leidinggevende en een vakspecialist om te praten over lopende zaken, wensen en groei- en/of opleidingsmogelijkheden binnen de organisatie.”

“Het mooie aan mijn werk vind ik de afwisseling in projecten en samenwerking met verschillende disciplines.”- Pieter, engineer

“Het mooie aan mijn job vind ik de afwisseling in projecten en samenwerking met verschillende disciplines. Zo werk ik nu met een team aan een probleemanalyse voor een noodplan, in het geval dat er een elektriciteit black-out plaatsvindt. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we inzichten nodig vanuit verschillende disciplines. Pas dan kunnen we de beste oplossing en advies geven richting de klant. Want daar gaan we met z'n allen voor!”

Wil jij ook zo'n afwisselende baan als Pieter?
Neem contact op

Raak geïnspireerd door de verhalen van onze mensen

Meer weten over werken bij Sitech?

Neem contact op met Marjolein Beckers:
vacatures@sitech.nl

Deel deze pagina